Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Održana radionica Zelenog ureda za članice Global Compacta

Zagreb, 27. siječnja 2011.

U prostorijama UNDP-a održana je motivacijska radionica Zeleni ured za članice Global Compacta Hrvatska.Na radionici je sudjelovalo 19 predstavnika/ca 13 tvrtki: Cemex, Combis, Dalekovod, Elka kabeli, Ernst & Young, Hauska & Partner, HBOR, INA, INGRA, Kraš, Podravka, Vipnet, T-HT.

više

Otvorene EE Info galerije u Labinu

Labin, 26. siječnja 2011.

U gradu su postavljene dvije EE info galerije, jedna u prostoru zgrade Gradske uprave na adresi Titov trg 11, a druga u prostorijama poduzeća Labin 2000, na adresi Rudarska ulica 1.

više
Pokrenut projekt _Smart Energy City Sisak_

Pokrenut projekt Smart Energy City Sisak

Sisak, 26. siječnja 2011.

Danas je u vijećnici Gradske uprave Grada Siska predstavljen projekt Smart Energy City Sisak, kojeg zajednički provode Grad Sisak i UNDP Hrvatska uz španjolski tehnološki institut Tecnalia kao partnera projekta. Projektom Smart Energy City Sisak će se razvoj grada Siska u potpunosti uskladiti sa ciljevima održivog razvoja Republike Hrvatske i Europske Unije. 

više
Otvorena EE info galerija i uručena _Energetska povelja_ Gradu Kastvu

Otvorena EE info galerija i uručena Energetska povelja Gradu Kastvu

Kastav, 25. siječnja 2011

U zgradi Gradske uprave, na adresi Zakona kastafskega 3, danas je otvorena EE info galerija te svečano uručena Energetska povelja. EE info galerija namijenjena je informiranju i educiranju građana u sklopu provedbe SGE projekta. 

više
_ISGE radionica_ u Biogradu na Moru

ISGE radionica u Biogradu na Moru

Biograd na moru, 24. siječnja 2011.

U prostorijama Gradske uprave grada Biograda na Moru održana je edukacijska radionica na kojoj su korisnici ustanova Grada educirani kako koristiti novi ISGE sustav

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Instalacijom jednozonske regulacije sustava grijanja moguće je postići uštede od oko 30%, dok je instalacijom višezonske termičke regulacije moguće postići i do 40% ušteda.