Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Daljinsko očitanje na 22 objekta javne uprave

Zagreb, 30. studenog 2010.

U sklopu HIO programa, uz širok spektar aktivnost iz polja energetske efikasnosti, provode se i pilot projekti daljinskog očitanja potrošnje energije. U 2010. godini uveden je sustav daljinskog očitanja potrošnje energije i vode na 22 reprezentativna objekta javne uprave (17 u Zagrebu, 2 u Splitu, 1 u Lepoglavi, Osijeku i Rijeci).  

više
U Delnicama otvorena EE info galerija i Gradu uručena _Energetska povelja_

U Delnicama otvorena EE info galerija i Gradu uručena Energetska povelja

Delnice, 23. studenog 2010.

U zgradi Gradske uprave danas je za građane Delnica otvorena EE info galerija te je Gradu svečano uručen primjerak Energetske povelje. Gradonačelnik Marijan Pleše povelju je primio od regionalne koordinatorice SGE projekta, Anite Klanac. 

više

Upravi za zatvorski sustav uručen Energetski elaborat

Zagreb, 22. studenog 2010.

Upravi za zatvorski sustav pri Ministarstvu pravosuđa koordinatorica programa Dovesti svoju kuću u red, Sanja Horvat uručila je Energetski elaborat projektnog programa budućih građevina kaznionice i zatvora u Šibeniku izrađenu od stručnih suradnika UNDP-a.

više

Otvoren EE info ured u Općini Čavle

Mavrinci, 19. studenog 2010.

U sklopu provedbe SGE aktivnosti Primorsko–goranske županije, otvoren je EE info ured u Općini Čavle. Ured se nalazi u prostoru sportske dvorane Mavrinci te će građanima biti dostupan svake srijede, od 17 do 19 sati. 

više

ISGE radionica održana za Brodsko – posavsku županiju i gradove Nova Gradiška i Slavonski Brod

Slavonski Brod, 19. studenog 2010.

U zgradi Županije, održana je prva ISGE edukacijska radionica za predstavnike Brodsko - posavske  županije te gradove Nova Gradiška i Slavonski Brod . 

 

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Toplinski gubici kroz pod čine i do 10% ukupnih toplinskih gubitaka kuće. Izolacijom podova kuće. godišnje je moguće uštedjeti do 5% energije za grijanje.