Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
_Zeleni ured_ u akciji u KBC „Sestre milosrdnice“

Zeleni ured u akciji u KBC „Sestre milosrdnice“

Zagreb, 30. studenog 2011.

Motivacijske radionice Zelenog ureda održavaju se već dva i pol mjeseca za djelatnike Kliničkog bolničkog centra „Sestre milosrdnice“, Vinogradska cesta 29. S održavanjem radionica Zelenog ureda u KBCSM-u započelo se 15. rujna, a do sada je održano 28 radionica na kojima je sudjelovalo 898 djelatnika.

više
Održano pet od osam ISGE radionica za PGŽ

Održano pet od osam ISGE radionica za PGŽ

Rijeka, 29. studenog 2011.

SGE tim Rijeka je započeo s provođenjem ISGE radionica za krajnje korisnike objekata kojima je vlasnik Primorsko-goranska županija. Svaku radionicu polazi do osam osoba koje je ravnatelj zadužio za ISGE.

više
_Zeleni ured_ već dva mjeseca u KBC _Sestre milosrdnice_

Zeleni ured već dva mjeseca u KBC Sestre milosrdnice

Zagreb, 27. listopada 2011.

Motivacijske radionice Zelenog ureda održavaju se već dva mjeseca za djelatnike Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice, Vinogradska cesta 29. Do sada je u KBCSM-u održano 20 radionica na kojima je sudjelovalo 703 djelatnika. Obzirom da se u bolnicama troši mnogo energije, uštede su moguće primjenom već i besplatnih EE mjera. 

više
Radionica _Korisni EE savjeti_ za nastavno osoblje OŠ Stanovi u Zadru

Radionica Korisni EE savjeti za nastavno osoblje OŠ Stanovi u Zadru

Zadar, 23. studenog 2011.

U OŠ Stanovi u Zadru danas je održana edukacijsko-motivacijska radionica Korisni EE savjeti o uštedi energije u zgradarstvu za nastavno osoblje ove obrazovne institucije. Prisutne je pozdravila voditeljica EE tima Zadar, Žana Klarić, koja je naglasila obveze javnog sektora u provođenju sustavnog gospodarenja energijom.

više
 Za građane Pazina otvoren EE info ured i postavljeni EE info panoi

Za građane Pazina otvoren EE info ured i postavljeni EE info panoi

Pazin, 21. studenog 2011.

Za građane Pazina, danas su na Trgu slobode svečano otvoreni EE info panoi te Info ured za energetsku efkasnost. Navedene EE info točke namijenjene su besplatnom informiranju i educiranju građana o energetskoj efikasnosti, a oformljene su u suradnji Grada Pazina i UNDP-a.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Izolirajte cijevi tople vode koje prolaze kroz negrijane prostore. Cijev koja vodi od kotla do spremnika s toplom vodom treba biti izolirana, kao i spremnik vode.