Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
 Pokretanje projekta _Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama_

Pokretanje projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama

Zagreb, 19. prosinca 2007.

U Crnoj vijećnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, održana je prezentacija povodom pokretanja projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama (SGE). Projekt će trajati dvije godine, a cilj mu je smanjiti potrošnju energije u zgradama i tvrtkama koje su u vlasništvu gradova i županija.   

više
Pokretanje druge medijske kampanje u sklopu EE projekta

Pokretanje druge medijske kampanje u sklopu EE projekta

18. prosinca 2007.

Krajem listopada 2007.g. EE projekt pokrenuo je svoju drugu informativno-edukativnu medijsku kampanju za projekt Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj. Kampanja je usmjerena građanstvu s ciljem poticanja pravilnog gospodarenja s energijom kako bi u konačnici svaka obitelj kroz pravilno ponašanje i primjenu odgovarajućih mjera energetske efikasnosti mogla uštedjeti na troškovima energenata. U kampanji se pored dvojice susjeda Gašpara i Trošimira pojavljuje i Gašparova obitelj:supruga Marta, kći Maja i sin Borko.

više
Pokretanje energetskih pregleda u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Pokretanje energetskih pregleda u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Split, 6. prosinca 2007.

U Splitu je održana radionica povodom pokretanja energetskih pregleda 86 objekata u vlasništvu Splitsko-dalmatinske županije. Na radionici je predstavnicima institucija koje se nalaze u objektima (škole, domovi zdravlja, vrtići, objekti u kulturi) dr.sc. Vlasta Zanki prezentirala projekt Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj, te ciljeve projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama koji je u Splitsko-dalmatinskoj županiji pokrenut u svibnju ove godine.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Isključite grijaće tijelo par minuta prije nego što mislite da će jelo biti gotovo, jer će grijaće tijelo zadržati visoku temperaturu, a hrana će se nastaviti kuhati.