Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

EE info ured i radionica u Gradu Hvaru

Hvar, 21. prosinca 2009.

U sklopu provedbe SGE projekta u Gradu Hvaru, održana je radionica o ISGE-u i provođenju tjednih očitanja potrošnje energenata. Na radionici je sudjelovalo desetak osoba tehničke struke te ravnatelji osnovnih i srednjih škola. Također, oformljen je EE info ured koji će započeti sa radom 4. siječnja 2010. godine. U EE info uredu građani ce moći dobiti informacije o energetskoj efikasnosti. 

više

Radionica o registru zgrada u Kaštelima

Kaštela, 17. prosinca 2009.

U sklopu provedbe SGE projekta, održana je edukacijska radionica o osnivanju registra zgrada za objekte u vlasništvu Grada Kaštela. Radionicu je pozdravnim govorom otvorio gradonačelnik Josip Berket koji je ukazao na važnost i korist provođenja SGE projekta. Na radionici je prisustvovalo petnaestak ravnatelja i tehničkog osoblja. 

više

Projekcija filma Misli na sutra za učenike OŠ 22. lipanj u Sisku

Sisak, 16. prosinca 2009.

U sisačkoj osnovnoj školi 22. lipnja danas je održana projekcija animirano-edukativnog filma za djecu Misli na sutra. Nakon projekcije filma predstavnik EE projekta Zoran Bogunović, voditelj projekta za marketing, komunikacije i razvoj partnerstva, razgovarao je s djecom o temama filma. Na događanju, kao i vrlo produktivnoj raspravi o energetskoj efikasnosti, sudjelovalo je 40-ak učenika iz eko grupe škole 22. lipnja. 

više

Radionica o registru zgrada u Garešnici

Garešnica, 16. prosinca 2009.

U sklopu provedbe SGE projekta u gradu Garešnici, održana je edukacijska radionica o osnivanju registra zgrada za objekte u vlasništvu Grada. Radionicu je pozdravnim govorom otvorio gradonačelnik Velimir Žunac . Prezentaciju SGE projekta i planirane aktivnosti provedbe prezentirao je Mladen Antolić, voditelj projekata EE u zgradarstvu. U drugom dijelu je predstavljena funkcionalnost i primjena ISGE sustava. Na radionici je prisustvovalo desetak ravnatelja i tehničkog osoblja. 

više

Radionica o registru zgrada u Đurđevcu

Đurđevac, 9. prosinca 2009.

U sklopu provedbe SGE projekta u gradu Đurđevcu, održana je edukacijska radionica o osnivanju registra zgrada za objekte u vlasništvu Grada. Radionicu je pozdravnim govorom otvorio gradonačelnik Slavko Gračan. Prezentaciju SGE projekta i planirane aktivnosti provedbe prezentirao je Mladen Antolić, voditelj projekata EE u zgradarstvu. U drugom dijelu je predstavljena funkcionalnost i primjena ISGE sustava. Na  radionici je prisustvovalo desetak ravnatelja i tehničkog osoblja.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Travnjak zalijevajte samo kada je potrebno, a za zalijevanje većih površina trave koristite raspršivače. Imate li obiteljsku kuću, prikupljajte kišnicu koju ćete koristiti za zalijevanje cvijeća, pranje auta i sl.