Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
Svečani završetak ISGE edukacije krajnih korisnika Grada Osijeka

Svečani završetak ISGE edukacije krajnih korisnika Grada Osijeka

Osijek, 28. prosinca 2011.

Povodom završetka edukacije krajnjih korisnika ISGE sustava Grada Osijeka, u srijedu je, u prostorijama Gradske galerije Waldinger, održana podjela uvjerenja o uspješno završenoj edukaciji. Tijekom provedbe edukacije, educirano je 49 zaposlenika koji su na 111 javnih objekta Grada Osijeka počele s redovitim praćenjem potrošnje energije.

više
Potpisan sporazum o otvaranju _Edukacijskog centra obnovljive energije_ u Varaždinu

Potpisan sporazum o otvaranju Edukacijskog centra obnovljive energije u Varaždinu

Varaždin, 19. prosinca 2011.

Na kolegiju ravnatelja srednjih škola Varaždinske županije potpisan je tripartitni Sporazum o poslovno tehničkoj suradnji između UNDP-a, Varaždinske županije i Elektrostrojarske škole Varaždin s ciljem otvaranja Edukacijskog centra obnovljive energije u Varaždinu. 

više
U Đurđevcu otvoreni EE info galerija i EE info ured

U Đurđevcu otvoreni EE info galerija i EE info ured

Đurđevac, 15. prosinca 2011.

Danas otvorena EE Info galerija Grada Đurđevca sastoji se od informativno-edukativnih plakata i brošura sa EE savjetima primjenjivim u vlastitom kućanstvu a postavljena je u Domu kulture, na adresi Vladimira Nazora 2, dok se EE Info ured nalazi u zgradi Gradske uprave, Stjepana Radića 1, u sklopu Upravnog odjela za razvoj i pripremu projekata.

više
Završena edukacija krajnjih korisnika ISGE-a u Vinkovcima

Završena edukacija krajnjih korisnika ISGE-a u Vinkovcima

Vinkovci, 15. prosinca 2011.

U prosincu je završena edukacija krajnjih korisnika ISGE sustava Grada Vinkovaca. Kroz tri interaktivne radionice, koje su održane u Poljoprivredno šumarskoj školi u Vinkovcima, educirani su svi članovi vinkovačkog EE tima i krajnji korisnici objekata u vlasništvu i na korištenju Grada Vinkovaca. Educirani korisnici pratit će potrošnju energije u 42 objekta. 

više
_Zeleni ured_ u Carinarnici Split, Ministarstvo financija

Zeleni ured u Carinarnici Split, Ministarstvo financija

Split, 15. prosinca 2011.

Nakon Šibenika, Zeleni ured spustio se malo južnije u Carinarnicu Split gdje je za djelatnike održano šest motivacijskih radionica. Na radionicama je sudjelovalo ukupno 223 djelatnika s ciljem da u svojoj zgradi započnu s energetski efikasnim ponašanjem.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Kod montaže klimatizacijskog uređaja, vanjsku jedinicu po mogućnosti montirajte na sjeverni dio kuće, a cijevi koje spajaju vanjsku i unutarnju jedinicu adekvatno izolirajte.