Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
Energetska ocjena Mercatone shopping centra

Energetska ocjena Mercatone shopping centra

Donji Stupnik, 28. ožujka 2007.

U shopping centru Mercatone, u Donjem Stupniku, održana je prezentacija izvještaja o energetskoj ocjeni objekta. Predstavnici centra upoznati su s postojećim energetskim stanjem objekta te predloženim mjerama uštede energije. 

više
Grad Bjelovar potpisao _Pismo namjere_

Grad Bjelovar potpisao Pismo namjere

Bjelovar, 27. ožujka 2007.

U Bjelovaru su Đurđa Adlešić, gradonačelnica Bjelovara i Zoran Morvaj, nacionalni voditelj projekta Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj, UNDP, u prisustvu Vlaste Zanki, suradnice na projektu, potpisali Pismo namjere o provođenju projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama.

više
Toplifikacija Gline na biomasu

Toplifikacija Gline na biomasu

Sisak, 26. ožujka 2007.

U okviru svoja dva projekta, projekta Socijalnog i gospodarskog oporavka područja od posebne državne skrbi - Banovina Kordun, te projekta Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj, UNDP je  organizirao prezentaciju s temom toplifikacije Gline na biomasu u suradnji sa Sisačko-moslavačkom županijom i Gradom Glina.

više
Uvođenje sustavnog gospodarenja energijom u Gradu Splitu

Uvođenje sustavnog gospodarenja energijom u Gradu Splitu

Split, 26. ožujka 2007.

U Splitu je održan sastanak između predstavnice UNDP-a, Vlaste Zanki i zamjenika gradonačelnika Grada Splita, Ivana Kurete. Na sastanku su započeti razgovori na temu uvođenja projekta Sustavno gospodarenje energijom u Gradu Splitu.

više
Sastanak u KB Split

Sastanak u KB Split

Split, 26. ožujka 2007.

U Kliničkoj bolnici Split danas je održan sastanak na kojem su dogovoreni daljnji koraci vezani uz besplatne energetske preglede zgrade bolnice te je predstavljena detaljna investicijska studija vezana uz racionalizaciju potrošnje energije u energetskom postrojenju KB Split. 

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Isključite grijaće tijelo par minuta prije nego što mislite da će jelo biti gotovo, jer će grijaće tijelo zadržati visoku temperaturu, a hrana će se nastaviti kuhati.