Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
Otvoren EE info kutak u riječkom Energu

Otvoren EE info kutak u riječkom Energu

Rijeka, 29. travnja 2008.

U Rijeci je danas održan Energetski dan, tijekom kojeg je u sklopu EE projekta u prostorijama tvrtke Energo otvoren četvrti po redu Info kutak energetske efikasnosti (EE info kutak) u Hrvatskoj te su predstavnici gradova i županije potpisali Energetsku povelju. Također, predstavljen je SGE projekt kao i koraci njegovog provođenja te je održana pretpremijerna projekcija informativno-edukativnog filma Moj EE grad

više
_Energetski doručak_ i _Energetska povelja_ u u Zagrebu

Energetski doručak i Energetska povelja u u Zagrebu

Zagreb, 22. travnja 2008.

Danas je u Crnoj vijećnici FER-a održan još jedan u nizu Energetski doručak, na kojima je predstavnicima više od 20 gradova i županija predstavljen SGE projekt. 15 predstavnika gradova i županija je potpisivanjem Energetske povelje iskazalo svoju svjesnost i volju za promicanje gospodarenja energijom, energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije odnosno smanjenja zagađenja okoliša. 

više
Počeo Tečaj za energetske savjetnike

Počeo Tečaj za energetske savjetnike

14. travnja 2008.

Danas je u sklopu projekta Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj započeo prvi Tečaj za energetske savjetnike, prvenstveno namijenjen djelatnicima lokalnih i regionalnih uprava koji će raditi u energetskim uredima i EE info centrima.

više
Potpisivanje _Energetske povelje_ na sisačkom _Energetskom doručku_

Potpisivanje Energetske povelje na sisačkom Energetskom doručku

Sisak, 8. travnja 2008.

U salonu Siscia sisačkog Hotela Panonija, organiziran je Energetski doručak za župane, gradonačelnike te pročelnike županijskih i gradskih ureda Sisačko-moslavačke, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije. Tom prilikom, predstavljen je SGE projekt te do sad ostvareni rezultati provođenja projekta u gradu Sisku i Sisačko-moslavačkoj županiji. Osim toga, predstavnici 8 gradova i županija potpisali su Energetsku povelju

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Instalacijom digitalne inteligentne rasvjete sa štednim žaruljama u obiteljskoj kući od 150 m2 moguće je postići uštedu od oko 65 % u odnosu na tradicionalnu rasvjetu.