Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
Koprivnica se priključuje SGE projektu

Koprivnica se priključuje SGE projektu

Koprivnica, 29. svibnja 2007.

U Koprivnici je danas održana konferencija za medije na temu potpisivanja Pisma namjere između Grada Koprivnice i Programa za razvoj Ujedinjenih Naroda (UNDP) o provedbi projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama

više
Splitsko-dalmatinska županija potpisala _Pismo namjere_

Splitsko-dalmatinska županija potpisala Pismo namjere

Split, 29. svibnja 2007.

U Splitu je danas potpisano Pismo namjere o provedbi projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama na razini Splitsko-dalmatinske županije.

više
Prva sjednica Upravljačkog odbora projekta _Master plan energetske učinkovitosti za RH_

Prva sjednica Upravljačkog odbora projekta Master plan energetske učinkovitosti za RH

28. svibnja 2007.

Dana 28. svibnja, 2007. održala se prva sjednica Upravljačkog odbora projekta Master plan energetske učinkovitosti za RH

više
UNDP obilježava _Dan zaštite okoliša_

UNDP obilježava Dan zaštite okoliša

21. svibnja 2007.

Projekt Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj pokrenuo je inicijativu vezanu uz educiranje šire javnosti Republike Hrvatske o mogućnostima štednje energije i s tim poveznog osobnog doprinosa smanjenju emisija stakleničkih plinova. Sukladno ovoj inicijativi, a u suradnji Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, Ministarstvom zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva te Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva, Program za razvoj ujedinjenih naroda (UNDP) će 5. lipnja prigodno obilježiti Dan zaštite okoliša.

više
Grad Supetar i projekt _Sustavno gospodarenje energijom na otocima_

Grad Supetar i projekt Sustavno gospodarenje energijom na otocima

Supetar, 15. svibnja 2007.

Na otoku Braču, u Supetru, održan je sastanak između predstavnice projekta Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj, gđe. Vlaste Zanki i gradonačelnika Supetra, g. Kirgina na kojem mu je predstavljen projekt Sustavno gospodarenje energijom na otocima. Od strane gradonačelnika, g. Kirgina, iskazan je velik interes za daljnju suradnju. 

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Zamijenite li staru peć na drva efikasnijom novom peći ili kotlom na drva, moguće je uštedjeti i do 50% ogrjevnih drva.