Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
Održana osnovna ISGE edukacija EE tima Kaštela

Održana osnovna ISGE edukacija EE tima Kaštela

Kaštela, 22. srpnja 2011.

Članica EE tima Kaštela Zorana Budušin je danas je educirana za rad u ISGE sustavu. U uvodnom dijelu doc.dr.sc. Sandro Nižetić, voditelj EE projekata za područje Dalmacije pojasnio je smisao ISGE sustava te koristi od njegove primjene, dok je u drugom dijelu radionice Ivan Jurčević, voditelj tima za područje Dalmacije, demonstrirao konkretne mogućnosti ISGE sustava. 

više
Održane ISGE radionice za Požegu, Pakrac i Lipik

Održane ISGE radionice za Požegu, Pakrac i Lipik

Požega, Pakrac, 15. i 19. srpnja 2011.

U slavonskoj regiji nastavljene su edukacije krajnjih korisnika javnih objekata manjih gradova. Radionica za Grad Požegu održana je 15. srpnja u osnovnoj školi Julia Kempfa u Požegi, dok je radionica za gradove Lipik i Pakrac održana 19. srpnja u poduzetničkom centru Grada Pakraca. Educirano je 20 novih korisnika koji će pratiti potrošnju na oko 40 javnih objekata.

više
U Koprivnici održana ISGE radionica

U Koprivnici održana ISGE radionica

Koprivnica, 18. srpnja 2011.

U zgradi POU Koprivnica danas je održana ISGE radionica za 12 krajnjih korisnika ISGE sustava Grada Koprivnice. U ISGE sustav bit će uneseni podaci o potrošnji energije objekata Grada Koprivnice od referentne 2007. godine pa sve do danas, a ujedno će se na tjednoj bazi unositi informacije o aktualnoj potrošnji energenata i vode. 

više
Završen je prvi krug tečajeva za osnovno korištenje ISGE sustava

Završen je prvi krug tečajeva za osnovno korištenje ISGE sustava

Zagreb, 15. srpnja 2011.

Zaključno s ovim tjednom, završen je prvi krug Tečaja za osnovno korištenje Informacijskog sustava za gospodarenje energijom – ISGE I, namijenjenog osposobljavanju tehničkog i administrativnog osoblja za samostalno korištenje sustava. U dvadesetak gradova Hrvatske održano je 47 radionica na kojima je educirano 295 osoba.  

više
Održana osnovna ISGE edukacija u Trogiru

Održana osnovna ISGE edukacija u Trogiru

Trogir, 15. srpnja 2011.

Danas je u Trogiru održana osnovna ISGE edukacija članice EE tima Grada Trogira, Dajane Ivić-Dulčić . U uvodnom dijelu doc.dr.sc. Sandro Nižetić, voditelj EE projekata  za područje Dalmacije pojasnio je smisao ISGE sustava te koristi od primjene, dok je u drugom dijelu radionice Ivan Jurčević, voditelj tima za područje Dalmacije, demonstrirao konkretne mogućnosti ISGE sustava. Grad Trogir ima 11 objekata unesenih u ISGE sustav. 

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Fotonaponski sustav koji prati kretanje sunca i prema tome rotira fotonaponske module (tzv. tracking sustav) može proizvesti i do 40% više električne energije u odnosu na fiksni fotonaponski sustav.