Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
_Energetska povelja_ i EE izložba u Donjem Miholjcu

Energetska povelja i EE izložba u Donjem Miholjcu

Donji Miholjac, 28. kolovoza 2009.

U sklopu sastanka o daljnjim aktivnostima te ulozi Grada Donjeg Miholjca u SGE projektu, gradonačelniku Stjepanu Viduki, svečano je uručen primjerak Energetske povelje. Na edukacijskoj radionici o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije koju je održao Goran Pichler, voditelj projekta EE u zgradarstvu na području Slavonije, sudjelovalo je dvadesetak predstavnika Grada, gradskih javnih ustanova, učilišta, osnovnih i srednjih škola, vrtića te lokalnih poduzetnika. 

više
Grad Dubrovnik prihvatio suorganizaciju konferencije _„Gospodarenje energijom u kulturnoj baštini“_

Grad Dubrovnik prihvatio suorganizaciju konferencije „Gospodarenje energijom u kulturnoj baštini“

Dubrovnik, 26. kolovoza 2009.

Na sastanku predstavnika SGE projekta s mr.sc. Androm Vlahušićem, gradonačelnikom Grada Dubrovnika dogovoren je nastavak provedbe SGE projekta te mu je dr.sc. Vlasta Zanki, voditeljica SGE projekta za područje Dalmacije, uručila primjerak Energetske povelje. Gradonačelnik je tom prigodom istaknuo spremnost na suorganizaciju konferencije “Gospodarenje energijom u kulturnoj baštini” koja će se održati u travnju 2011. u Dubrovniku. 

više
Dubrovačko-neretvanskom županu uručena _Energetska povelja_

Dubrovačko-neretvanskom županu uručena Energetska povelja

Dubrovnik, 26. kolovoza 2009.

U sklopu prezentacije SGE projekta, u Dubrovačko-neretvanskoj Županiji održan je radni sastanak predstavnika SGE projekta s Nikolom Dobroslavićem, prof., županom Dubrovačko-neretvanske županije. Tom prigodom je dr. sc. Vlasta Zanki, voditeljica SGE projekta za područje Dalmacije, Županu uručila primjerak Energetske povelje. Županija bi uskoro trebala potpisati Pismo namjere i aktivno se uključiti u projekt. 

više
Grad Kaštela se uključio u SGE projekt

Grad Kaštela se uključio u SGE projekt

Kaštela, 18. kolovoza 2009.

Gradonačelnik Grada Kaštela Josip Berket potpisao je danas Pismo namjere kojim se Grad aktivno uključuje u provedbu SGE projekta te Izjavu o politici energetske efikasnosti Grada. U sklopu svečanosti održana je prezentacija SGE projekta te je dr. sc. Vlasta Zanki, voditeljica SGE projekta za područje Dalmacije, Gradonačelniku uručila primjerak Energetske povelje. Također, dogovoreno je i otvaranje EE Info centra u suradnji UNDP-a i tvrtke Forming.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Pećnicu možete isključiti i 10 min. prije kraja pečenja s obzirom da pećnica duže zadržava toplinu. Vaše jelo bit će pečeno, a dodatno ćete uštedjeti el. energiju.