Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
ISGE radionica za Grad Donji Miholjac

ISGE radionica za Grad Donji Miholjac

Donji Miholjac, 31. kolovoza 2011.

U zgradi SŠ Donji Miholjac danas je održana ISGE radionica za krajnje korisnike Grada Donjeg Miholjca. Na radionici je sudjelovalo 8 korisnika čiji je zadatak praćenje potrošnje energije u objektima u vlasništvu ili na korištenju Grada. Dvosatnu radionicu održali su Dragan Kovačević, Milan Panić i Boris Poslon, suradnici EE projekta.

više
ISGE I radionica za EE tim u Novalji

ISGE I radionica za EE tim u Novalji

Novalja, 25. kolovoza 2011.

U sklopu provedbe SGE projekta, u Novalji je danas održana ISGE edukacijska radionica za EE tim Grada. Grad Novalja je rijedak primjer gradova koji ažurno na tjednoj razini unose podatke te prate potrošnju energije i vode kroz ISGE. Cilj radionice je predstavljanje ISGE sustava i edukacija EE tima o načinu njegova korištenja. Radionicu su održale Lana Hudetz i Jelena Atlić McColgan.

više
Energetska efikasnost i SGE projekt tema vinkovačkog časopisa _Urbanizam, Turizam, Zdravlje_

Energetska efikasnost i SGE projekt tema vinkovačkog časopisa Urbanizam, Turizam, Zdravlje

Vinkovci, 24. kolovoza 2011.

Grad Vinkovci tri puta godišnje objavljuje časopis Urbanizam, Turizam, Zdravlje, a tema najnovijeg broja je Energetska efikasnost u našem domu te aktivnosti SGE projekta koje EE info tim Vinkovaca uspješno provodi. U srpnju 2010. otvoren je EE Info ured i EE info galerija te održan EE info dan.  

više
U Senju otvoren EE info ured

U Senju otvoren EE info ured

Senj, 24. kolovoza 2011.

U  prostorijama Gradske uprave Grada Senja danas je otvoren EE info ured. Okupljene na svečanom otvaranju pozdravili su i dogradonačelnik Senja dr. Miroslav Prpić i voditeljica EE info ureda, Jelena Nekić, koji su naglasili važnost SGE projekta za Grad te istakli podršku koju Razvojna Agencija Senj pruža pri provođenju projekta.

više
_Energetska povelja_ uručena Krapinsko-zagorskoj županiji

Energetska povelja uručena Krapinsko-zagorskoj županiji

Krapina, 19. kolovoza 2011.

U sklopu predstavljanja plana ulaganja u energetsku učinkovitost škola na području Krapinsko-zagorske županije, Jelena Kremenjaš, predstavnica UNDP-a, uručila je Energetsku povelju Anđelku  Ferek – Jambreku, zamjeniku župana Krapinsko-zagorske županije, pritom istaknuvši kako upravo Krapinsko-zagorska županija može biti primjer drugim hrvatskim županijama u području energetske politike.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Ugradnjom radijatorskih termostatskih ventila, troškove za grijanje moguće je smanjiti i do 15%!