Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
Završene edukacije krajnjih korisnika Grada Gospića

Završene edukacije krajnjih korisnika Grada Gospića

Gospić, 29. kolovoza 2013.

U OŠ dr. Jure Turića u Gospiću održana je druga ISGE radionica namijenjena krajnjim korisnicima objekata  u vlasništvu Grada, na kojoj je prisustvovalo je 8 sudionika koji će pratiti mjesečnu i tjednu potrošnju energenata na 11 objekata. Ovom radionicom završena je edukacija krajnjih korisnika te se u Gradu sustavno gospodari energijom u 26 objekata i uspostavljen je Registar svih gradskih zgrada.

više
AlterED tim ponovo na Terraneo festivalu

AlterED tim ponovo na Terraneo festivalu

Šibenik, 7.-9. kolovoza 2013.

Uspješnim angažmanom na prošlogodišnjem Terraneo festivalu, AlterED je demonstrirao uporabu sunčeve energije za pogon bicikla i auta te se predstavio javnosti kao inovativan projekt mladim i starim zaljubljenicima u solarnu energiju. Ove godine napunili su svoje baterije i one donirane od tvrtke Bosch te spremni dočekali još jedan ovogodišnji festival.

više
AlterED na Eko rock festivalu _Desant na Drvar_

AlterED na Eko rock festivalu Desant na Drvar

Drvar, 2. i 3. kolovoza

Osmi po redu Eko rock festival Desant na Drvar ove godine bio je pravo poprište inovacija u području solarne energije, a u njemu su sudjelovali i stručnjaci UNDP-a okupljeni u projekt alternativne edukacije - AlterED. Tuzlanska udruga Centar za razvoj i podršku (CRP) je sklopu festivala prezentirala desetke inovativnih pristupa korištenja solarne energije uz minimalne investicije.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Ukoliko vaš kotao nije stariji od 10 godina, onda bi umjesto zamjene kotla bilo uputno nadograditi sustav regulacije kotla kojim možete postići uštede do 15%.