Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
ISGE radionica za krajnje korisnike Bjelovarsko-bilogorske županije

ISGE radionica za krajnje korisnike Bjelovarsko-bilogorske županije

Bjelovar, 24. travnja 2013.

Danas je u poslovnom parku „LORA“ održana 2. ISGE radionica za odgovorne osobe za unos podataka Bjelovarsko bilogorske županije. Radionica je provedena interaktivno kroz rad na računalu, a prisutnima je objašnjeno kako u ISGE sustav unositi podatke s računa za električnu energiju, plin i vodu te im je ukazano na uobičajene greške prilikom unosa.

više
Otvorena ZeeK u riječkoj Sveučilišnoj knjižnici

Otvorena ZeeK u riječkoj Sveučilišnoj knjižnici

Rijeka, 23. travnja 2013.

U sklopu ovogodišnje Noći knjige, danas je u riječkoj Sveučilišnoj knjižnici svečano otvorena Zelena knjižnica energetske efikasnosti (ZeeK). Rijeka se time pridružila Zagrebu, Osijeku, Splitu, Križevcima i Zadru te svojim građanima ponudila sve stručne publikacije i brošure razvijene kroz 7 godina provedbe EE projekt.

više
EE projekt predstavljen na radionici projekta SOLUTION

EE projekt predstavljen na radionici projekta SOLUTION

Split, 23. travnja 2013.

U konferencijskoj dvorani hotela President u Splitu danas je održana prva u nizu radionica EU projekta SOLUTION, u sklopu koje su predstavljene i aktivnosti UNDP-a, odnosno EE projekta. Predavanje na temu Sustainable energy management in cities and counties održao je dr. sc. Sandro Nižetić, regionalni koordinator EE projekta.

više
Grad Zadar uvodi _Zeleni ured_ u škole

Grad Zadar uvodi Zeleni ured u škole

Zadar, 22. travnja 2013.

U Maloj vijećnici Gradske uprave Zadar danas su svečano potpisani Pismo namjere o uvođenju Zelenog ureda u Grad Zadar te Politika Zelenog ureda kojom su se OŠ Stanovi i OŠ Šime Budinića prve i službeno obvezale provoditi aktivnosti Zelenog ureda u svojim prostorima. Time je i službeno otpočeo 2. Tjedan energetske učinkovitosti Grada Zadra.

 

više
Otvoren EE info centar Šibensko-kninske županije

Otvoren EE info centar Šibensko-kninske županije

Šibenik, 22. travnja 2013.

U sklopu obilježavanja Dana energetske održivosti Šibensko-kninske županije povodom Dana planete Zemlje, danas je u Tehničkoj školi svečano otvoren županijski Info centar energetske efikasnosti.  EE info centar službeno su otvorili župan Goran Pauk te Zoran Bogunović, stručnjak za koordinaciju projekata, marketing, partnerstva i komunikacije EE projekta. 

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Isključite grijaće tijelo par minuta prije nego što mislite da će jelo biti gotovo, jer će grijaće tijelo zadržati visoku temperaturu, a hrana će se nastaviti kuhati.