Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Gradovi Lipik, Požega i Pakrac odslušali ISGE radionicu

Požega, 18. studenog 2010.

U Osnovnoj školi Julija Kempfa u Požegi, održana je prva ISGE edukacijska radionica u sklopu provedbe SGE projekta za predstavnike gradova Lipika, Požege i Pakraca. 

 
više

Zeleni ured u Ministarstvu unutarnjih poslova

Zagreb, 18. studenog 2010.

Edukacijsko–motivacijske radionice Zelenog ureda cijelu se jesen održavaju u Ministarstvu unutarnjih poslova. Do sada je u MUP-u održano 30 radionica na kojima je sudjelovalo ukupno 673 djelatnika. 

više

ISGE radionica za Osječko-baranjsku županiju i grad Donji Miholjac

Osijek, 16. studenog 2010.

U sklopu provedbe SGE projekta, održana je prva ISGE edukacijska radionica za Osječko – baranjsku županiju i grad Donji Miholjac. Radionicu su održali Marin Mastilica i  Matija Vajdić, suradnici na projektu – ISGE. 

više

ISGE edukacijska radionica u Osijeku

Osijek, 15. studenog 2010.

U sklopu provedbe SGE projekta, održana je prva ISGE edukacijska radionica za EE tim grada Osijeka. Na radionici je prezentirano novo sučelje te upotreba osnovnih i naprednih funkcija ISGE-a koje će koristiti energetski menadžeri odnosno osobe koje analiziraju potrošnju energije u gradovima i županijama. 

 
više

Obilježena 2. godišnjica programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red

Lepoglava, 10. studenog 2010.

Edukativnim izletom te razmjenom iskustava u Lepoglavi obilježena je 2. godišnjica provođenja HIO programa. Tijekom provedbe Programa, aktivno se uključilo svih 16 ministarstava te su ovom prigodom prezentirani postignute rezultate.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Kad provjeravate curenje ili kapanje kućnih instalacija, a imate vrt s okućnicom, ne zaboravite provjeriti i vanjske instalacije (slavine, crijeva i sl.).