Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

U Gradu Lepoglavi otvorena EE Info galerija

Lepoglava, 7. prosinca 2009.

U sklopu provedbe SGE projekta u Gradu Lepoglavi, danas je gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić otvorio EE Info galeriju. U EE info galeriji izložene su informacije o stupnju provedbe SGE projekta u Gradu kao i informacije za građane o energetski efikasnom korištenju energije. Građani se za informacije u Gradu Lepoglavi mogu obratiti u EE info ured, kod voditelja EE ureda Dalibora Husnjaka, A. Mihanovića 12, tel: 042 494 306 i sada kroz EE Info galeriju.

više

Radionica Zelenog ureda u Sisku

Sisak, 4. prosinca 2009.

U suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, Županijskom komorom Sisak i Gradom Siskom, održana je radionica Zelenog ureda u prostorijama Županijske komore Sisak. Na radionici, koju je održala Jelena Kremenjaš, voditeljica Zelenog ureda, predstavljen je koncept uvođenja principa Zelenog ureda u poslovanje jedinica lokalne i regionalne samouprave s ciljem kontinuiranog poboljšanja energetske efikasnosti, smanjenja potrošnje uredskog materijala i svih ostalih resursa i smanjenja otpada nastalog uredskim aktivnostima.

više

Radionica o registru zgrada u Daruvaru

Daruvar, 3. prosinca 2009.

U sklopu provedbe SGE projekta u Gradu Daruvaru, održana je SGE edukacijska radionica o osnivanju registra zgrada za objekte u vlasništvu Grada Daruvara. Prezentaciju SGE projekta i planirane aktivnosti provedbe u Daruvaru prezentirao je Mladen Antolić, voditelj projekata EE u zgradarstvu. U drugom dijelu je predstavljena funkcionalnost i primjena ISGE sustava te održana kratka diskusija na tu temu. Na radionici je prisustvovalo desetak ravnatelja i tehničkog osoblja te Ratko Vuković, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i poduzetništvo.

više

Završen ciklus ISGE radionica u Splitu

Split, 3. prosinca 2009.

U vijećnici Grada Splita održana je šesta ujedno posljednja ISGE radionica s temom provođenja tjednih očitanja potrošnje energenata. Na radionici je sudjelovalo ukupno sto i četiri osobe tehničke struke te ravnatelji osnovnih i srednjih škola. Najavljeno je održavanje ISGE radionica za objekte u vlasništvu Splitsko-dalmatinske županije te otvaranje EE info ureda za Grad Split. 

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • S obzirom na način rada, voda koju zagrijava dizalica topline može postići temperature 40-55 °C, stoga se uglavnom izvodi u kombinaciji s podnim grijanjem.