Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
Napredna ISGE radionica za riječki EE tim

Napredna ISGE radionica za riječki EE tim

Rijeka, 13. veljače 2013.

Danas je za EE tim Grada Rijeke održana napredna edukacijska radionica o radu u ISGE sustavu na kojoj je prisutnima pojašnjena uloga napredne analize te funkcionalnosti ISGE sustava na primjeru konkretnih ušteda u objektima u vlasništvu ili na korištenju Grada Rijeke.

više
U Drnišu održana prva radionica _Registar zgrada_

U Drnišu održana prva radionica Registar zgrada

Drniš, 7. veljače 2013.

U prostorijama Gradske uprave Drniš danas je održana prva radionica Registar za ravnatelje i tehničko osoblje svih institucija Grada, kojom je educirano 13 osoba. Ovime je i zadnji grad u Šibensko-kninskoj županiji pristupio aktivnom provođenju sustavnog gospodarenja energijom.

više
Zeleni ured stigao u OŠ A. Starčević iz Lepoglave

Zeleni ured stigao u OŠ A. Starčević iz Lepoglave

Lepoglava, 1. veljače 2013.

Za 44 djelatnika OŠ Ante Starčević iz Lepoglave danas je održana motivacijska radionica Zelenog uredaNa radionici su uz djelatnike škole sudjelovali i ravnatelj Ratko Tomić te voditeljica Zelenog ureda Valerija Večei–Funda, koji su prethodno zajedno sa školskim domarom sudjelovali i na Tečaju za energetske savjetnike

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Za ispiranje WC-a, u kanalizaciju otiđe skoro trećina dnevne potrošnje vode. Ugradite tzv. štedljive vodokotliće, koji pružaju mogućnost ispiranja sa 3,6 ili 9 l vode.