Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
_Energetsku povelju_ potpisala Splitsko-dalmatinska županija i njeni gradovi

Energetsku povelju potpisala Splitsko-dalmatinska županija i njeni gradovi

Split, 19. ožujka 2008.

U Splitsko-dalmatinskoj županiji organizirano je potpisivanje Energetske povelje za županiju i njene gradove. Tim povodom je za sve prisutne održana prezentacija SGE projekta. Na skupu su prisustvovali zamjenica župana Anđelka Vuko i zamjenik gradonačelnika Splita, Božidar Čapalija, te gradonačelnici 11 gradova Splitsko-dalmatinske županije.

više
Zadarska županija i njeni gradovi potpisali _Energetsku povelju_

Zadarska županija i njeni gradovi potpisali Energetsku povelju

Zadar, 14. ožujka 2008.

Zadarski župan Stipe Zrilić i gradonačelnici svih gradova Zadarske županije, osim Biograda na moru, danas su u Zadru potpisali Energetsku povelju i Pismo namjere s Programom Ujedinjenih naroda za provedbu projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama (SGE) u Republici Hrvatskoj.

više
_Energetski doručak_ – prezentacija SGE projekta

Energetski doručak – prezentacija SGE projekta

13. ožujka 2008.

Projektni ured UNDP-a organizira Energetski doručak u županijskim centrima sa svrhom predstavljanja SGE rojekta SGE i potpisivanja Energetske povelje. Energetski doručak održavat će se od 14.ožujka do 22. travnja i to za 13 županija: Zadarsku, Splitsko-dalmatinsku, Osječko- baranjsku, Brodsko-posavsku, Požeško-slavonsku, Vukovarsko-srijemsku, Šibensko-kninsku, Sisačko-moslavačku, Bjelovarsko-bilogorsku, Koprivničko-križevačku, Zagrebačku, Karlovačku i Krapinsko-zagorsku županiju te Grad Zagreb. 

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Ukoliko vaš kotao nije stariji od 10 godina, onda bi umjesto zamjene kotla bilo uputno nadograditi sustav regulacije kotla kojim možete postići uštede do 15%.