Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
U KB Split dogovoreno potpisivanje _Pisma namjere_

U KB Split dogovoreno potpisivanje Pisma namjere

Split, 12. travnja 2007.

Na sastanku u Kliničkoj bolnici Split, dogovoreno je potpisivanje Pisma namjere između Programa za razvoj Ujedinjenih naroda (UNDP) i KB Split vezano uz provedbu besplatnih energetskih pregleda svih objekata unutar KB Split i izrade detaljne investicijske studije kojom će se iznaći cjelovito rješenje za energetski sustav bolnice.

više
Na Hvaru predstavljen projekt _Sustavno gospodarenje energijom na otocima_

Na Hvaru predstavljen projekt Sustavno gospodarenje energijom na otocima

Hvar, 11. travnja 2007.

Na sastanku u Starigradu na otoku Hvaru, održan je sastanak između predstavnice projekta Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj, gđe. Vlaste Zanki i gradonačelnika Starigrada, g. Haladića na kojem mu je predstavljen projekt Sustavno gospodarenja energijom na otocima.

više
Razrada koncepta animiranog filma za djecu

Razrada koncepta animiranog filma za djecu

10. travnja 2007.

Projekt Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj pokrenuo je postupak razrade koncepta animiranog filma namijenjenog djeci školskog uzrasta s osnovnim ciljem poticanja najmlađe generacije na aktivan odnos prema učinkovitom korištenju energije u vlastitom domu i svakodnevnom okruženju kroz zabavan i poučan pristup.

više
Dogovoreno potpisivanje _Pisma namjere_ u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Dogovoreno potpisivanje Pisma namjere u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Split, 10. travnja 2007.

Održan je sastanak između župana Splitsko-dalmatinske županije, g. Sanadera, pročelnika za gospodarstvo, razvitak i obnovu, g. Sinčića i predstavnice projekta Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj, gđe. Vlaste Zanki, na kojem je dogovoreno popisivanje Pisma namjere između Splitsko-dalmatinske županije i UNDP-a.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Toplinska izolacija osnova je energetske efikasnosti građevinskih objekata. Izolacijom krova, zidova i podruma, bitno će se smanjiti gubitci topline te će se izbjeći ljetno pregrijavanje.