Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
EE projekt na _Energetskom danu_ u Jastrebarskom

EE projekt na Energetskom danu u Jastrebarskom

Jastrebarsko, 14. travnja 2011.

U sklopu Energetskog dana u Jastrebarskom u Osnovnoj školi Ljubo Babić održan je informativno-edukativni školski sat o energetskoj efikasnosti Misli na sutra. Osamdesetak učenika škole prisustvovalo je projekciji animiranog filma te popratnoj diskusiji o energiji i obnovljivim izvorima energije koju je vodila Anamarija Brstilo, asistentica projekta Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj.

više
_Gospodarenje energijom u zgradarstvu_ u Zadarskoj županiji

Gospodarenje energijom u zgradarstvu u Zadarskoj županiji

Zadar, 13. travnja 2011.

U sklopu obilježavanja Dana Zadarske županije te Tjedna održive energije (Sustainable Energy Week) u prostorijama budućeg EE info centra u Zadru, održala se edukacijsko-motivacijska radionica Gospodarenje energijom u zgradarstvu na kojoj su prisustvovali domari osnovnih škola Zadarske županije. Cilj radionice je približiti domarima mjere energetske efikasnosti i navesti savjete kako ostvariti uštede energije, smanjiti emisije štetnih plinova i režijske troškove.

više

Radionica za odgovorne osobe u Ministarstvu pravosuđa u Zagrebu

Zagreb, 13. travnja 2011.

U sklopu programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red održana je informativno-edukativna radionica za odgovorne osobe svih sudova unutar Ministarstva pravosuđa RH. Voditeljica programa Vlade RH dr.sc. Vlasta Zanki predstavila je program uz naglasak na veliki potencijal za uštede koji postoje u Republici Hrvatskoj, a samim time i u Ministarstvu pravosuđa. 

više
Uručena _Energetska povelja_ Gradu Senju

Uručena Energetska povelja Gradu Senju

Senj, 12. travnja 2011.

U prostorijama Razvojne agencije Senja, svečano je uručena Energetska povelja gradonačelnika i župana Republike Hrvatske. Jelena Atlić McColgan, koordinatorica projekta EE u zgradarstvu, uručila je Povelju gradonačelniku Darku Nekiću. Nakon uvodnog predstavljanja SGE projekta te njegove provedbe u gradu Senju, održana je radionica Registar zgrada. 

više
Radionica za odgovorne osobe u Ministarstvu pravosuđa u Rijeci

Radionica za odgovorne osobe u Ministarstvu pravosuđa u Rijeci

Rijeka, 12. travnja 2011.

U sklopu programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red održana je informativno-edukativna radionica u Rijeci za odgovorne osobe sa sudova unutar Ministarstva pravosuđa RH. Na radionici je sudjelovalo ukupno 26 sudionika. Voditeljica programa Vlade RH dr.sc. Vlasta Zanki predstavila je sudionicima radionice program uz naglasak na nužnost uspostave sustavnog gospodarenja energijom.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Hladnjak postavite na što hladnije mjesto u kući te ostavite barem 10 cm između zida i uređaja, kako ne bi došlo do pregrijavanja odnosno povećane potrošnje energije.