Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Predstavljena energetska studija Doma za psihički bolesne odrasle osobe Ljeskovica

Ljeskovica, 15. srpnja 2010.

U Domu za psihički bolesne odrasle osobe Ljeskovica održana je prezentacija energetske studije koju je izradila tvrtka Bomac d.o.o. 

više

Održana edukacijsko-motivacijska radionica Zeleni ured u Čakovcu

Čakovec, 14, srpnja 2010.

U Gradu Čakovcu je održana motivacijska radionica za Zeleni ured u sklopu edukacijskih aktivnosti i provedbe SGE projekta u Gradu. 

više

Edukacijska radionica u Gradu Biogradu na Moru

Danas je u prostorijama Gradske uprave Grada Biograda n/M održana edukacijska radionica za osoblje objekata u vlasništvu Grada. 

više

Prezentirana energetska studija Doma za odgoj djece I. B. Mažuranić u Lovranu

Lovran, 13. srpnja 2010.

U Domu za odgoj djece Ivana Brlić Mažuranić, ustanovi Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, održana je prezentacija energetske studije u kojoj je obrađena mogućnost uvođenja solarnog sustava za pripremu potrošne tople vode te zamjena postojećeg energenta lož ulja s ukapljenim naftnim plinom (UNP).

više

Zeleni ured stigao u Ministarstvo kulture

Zagreb, 13. srpnja 2010.

Edukacijsko–motivacijske radionice Zelenog ureda stigle su i u Ministarstvo kulture. Obzirom na broj zaposlenih djelatnika u užem djelu ministarstva dogovoreno je održavanje šest radionica namijenjenih svim djelatnicima.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Prije otvaranja vrata hladnjaka, razmislite što vam je potrebno. Ne držite ih otvorena duže nego je potrebno, te provjerite jeste li ih dobro zatvorili odnosno prijanja li dobro brtva na vratima.