Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Predstavljena energetska studija Doma za psihički bolesne odrasle osobe Ljeskovica

Ljeskovica, 15. srpnja 2010.

U Domu za psihički bolesne odrasle osobe Ljeskovica održana je prezentacija energetske studije koju je izradila tvrtka Bomac d.o.o. 

više

Održana edukacijsko-motivacijska radionica Zeleni ured u Čakovcu

Čakovec, 14, srpnja 2010.

U Gradu Čakovcu je održana motivacijska radionica za Zeleni ured u sklopu edukacijskih aktivnosti i provedbe SGE projekta u Gradu. 

više

Edukacijska radionica u Gradu Biogradu na Moru

Danas je u prostorijama Gradske uprave Grada Biograda n/M održana edukacijska radionica za osoblje objekata u vlasništvu Grada. 

više

Prezentirana energetska studija Doma za odgoj djece I. B. Mažuranić u Lovranu

Lovran, 13. srpnja 2010.

U Domu za odgoj djece Ivana Brlić Mažuranić, ustanovi Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, održana je prezentacija energetske studije u kojoj je obrađena mogućnost uvođenja solarnog sustava za pripremu potrošne tople vode te zamjena postojećeg energenta lož ulja s ukapljenim naftnim plinom (UNP).

više

Zeleni ured stigao u Ministarstvo kulture

Zagreb, 13. srpnja 2010.

Edukacijsko–motivacijske radionice Zelenog ureda stigle su i u Ministarstvo kulture. Obzirom na broj zaposlenih djelatnika u užem djelu ministarstva dogovoreno je održavanje šest radionica namijenjenih svim djelatnicima.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Zamijenite neefikasnu stolariju novom, energetski efikasnom - prozorima sa izo staklima i low e premazom ili zalijepite posebne folije za stakla, a oko prozora izolacijsku brtvenu traku te izolirajte kutije za rolete.