Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

ISGE radionica u Ninu

Nin, 18. ožujka 2010.

U Baroknoj kući u Ninu je održana ISGE edukacijska radionica namijenjena ravnateljima, domarima i tehničkom osoblju objekata u vlasništvu Grada Nina. Predstavljeni su koraci i ciljevi provedbe SGE projekta.  Na radionici je sudjelovalo desetak predstavnika objekata u vlasništvu Grada Nina. 

više

Radionica za voditelje Zelenog ureda Grada Splita

Split, 17. ožujka 2010.

Radionica za voditelje Zelenog ureda Grada Splita održana je u gradskoj upravi Grada Splita, a u prostorijama Fakulteta elektrotehnike strojarstva i brodogradnje je održana za voditelje Zelenog ureda gradova Omiša, Solina i Trogira. Radionica za voditelje Zelenog ureda dio je provedbe projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama Republike Hrvatske i temelj je uspostavljanja aktivnosti Zelenog ureda u objektima u vlasništvu navedenih gradova.

više

Održan Tečaj za energetske savjetnike u Osijeku

Osijek, 17. ožujka 2010.

U gradu Osijeku je održan Tečaj za energetske savjetnike kojeg je uspješno položilo četrdeset i četiri polaznika. Petodnevni tečaj završen je testom čiji je visoki prosjek pokazao iznimnu zainteresiranost županijskih i gradskih službenika za temu energetske efikasnosti.

više

Otvoren EE kutak u Graditeljskoj školi Čakovec

Čakovec, 16. ožujka 2010.

U Graditeljskoj školi Čakovec, u Školskoj ulici 1, je svečano otvoren kutak energetske efikasnosti – EE kutak. EE kutak predstavlja simulaciju kuće sa energetski efikasnim proizvodima i sustavima postavljenima u Graditeljskoj školi Čakovec. Građani u EE kutku mogu vidjeti EE proizvode i sustave te pronaći informativno-edukativne materijale.

više

Zeleni ured u MOBMS-u

Zagreb, 11. ožujka 2010.

Edukacijsko–motivacijske radionice Zelenog ureda stigle su i u Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti. Obzirom na broj zaposlenih u MOBMS-u dogovoreno je održavanje sedam radionica namijenjenih svim djelatnicima Ministarstva kroz naredna dva tjedna. Prve dvije radionice održane su na Strossmayerovom trgu br. 4. Radionicu Zelenog ureda odslušalo je 58 zaposlenika pokazujući značajan interes za  predstavljenu tematiku. 

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Prilikom hlađenja prostora, razlika između vanjske i unutarnje temperature ne bi trebala biti viša od 7°C!