Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

ISGE radionica u Novalji

Novalja, 9. ožujka 2011.

U prostorijama Gradske uprave, održana je edukacijska radionica na kojoj su korisnici ustanova Grada educirani kako koristiti novi ISGE sustav. Koordinatorica projekta EE u zgradarstvu, Jelena Atlić McColgan informirala je Ured za gospodarenje energijom o statusu grada Novalje pri provođenju SGE projekta. 

više

Uručene studije / izvještaji o EE mjerama

Pula, Opatija, 3. i 4. ožujka 2011.

U sklopu projekta Dovesti svoju kuću u red (HIO) izrađene su i uručene studije / izvještaji o uočenim mjerama energetske efikasnosti u dijelu gospodarenja električnom energijom za Zatvor u Puli i Thalassotherapiju u Opatiji. 

više

Otvorena EE Info galerija u Iloku

Ilok 3.ožujka 2011.

U zgradi Gradske uprave otvorena je EE Info galerija namjenjena educiranju i informiranju građanstva o energetskoj efikasnosti. Gradonačelnik grada Iloka, Miroslav Janić, pozdravio je prisutne te rekao kako je Info galerija način da građani Iloka upoznaju što sve Grad Ilok radi na području energetske efikasnosti te i sami primjene mjere ušteda u svom kućanstvu.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Grijete li potrošnu toplu vodu električnim bojlerom, namjestite ga na ekonomični rad - to podrazumijeva da se održava temperatura vode između 55 i 60°C.