Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Zeleni ured - tri motivacijske radionice u Brodsko-posavskoj županiji

Slavonski Brod, 24. i 25. svibnja 2010.

U tri motivacijske radionice za Zeleni ured, održane 24. i 25. svibnja, sudjelovali su zaposlenici Brodsko-posavske županije, a u sklopu edukacijskih aktivnosti i provedbe SGE projekta u Županiji.  Radionice za Zeleni ured održala je Jelena Kremenjaš, voditeljica Zelenog ureda u UNDP-u. Nakon radionice polaznicima su podijeljene potvrde o sudjelovanju.

više

ISGE radionica u Bjelovaru

Bjelovar, 21. svibnja 2010.

U Bjelovaru je održana ISGE radionica za tehničko osoblje objekata u vlasništvu Bjelovarsko-bilogorske županije. Radionica je održana u informatičkoj učionici bjelovarske gimnazije. Na radionici je bilo prisutno tridesetak domara i tehničkog osoblja, a radionicu je vodio predstavnik EE projekta Marin Mastilica. 

više

Radionica Zelenog ureda u Gradu Biogradu na Moru

Biograd na Moru, 21. svibnja 2010.

U gradskoj upravi Grada Biograda na Moru, održana je motivacijska radionica Zelenog ureda. Radionica je namijenjena zaposlenicima gradske uprave kao jedan od koraka implementacije Zelenog ureda u svakodnevno poslovanje. Radionica Zelenog ureda je dio je provedbe projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama Republike Hrvatske i temelj je uspostavljanja aktivnosti  Zelenog ureda u objektima u vlasništvu Grada Biograda na Moru.

više

Radionica Zelenog ureda u gradu Ninu

Nin, 20. svibnja 2010.

U gradskoj upravi Grada Nina održana je motivacijska radionica Zelenog ureda. Radionica je namijenjena zaposlenicima gradske uprave kao jedan od koraka implementacije Zelenog ureda u svakodnevno poslovanje. Radionica Zelenog ureda je dio je provedbe projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama Republike Hrvatske i temelj je uspostavljanja aktivnosti  Zelenog ureda u objektima u vlasništvu grada Nina.

više

Čakovec potpisao Politiku Zelenog ureda

Čakovec, 20. svibnja 2010.

U Čakovcu je održan 9. gradonačelnikov kolegij, na kojem je pod prvom točkom dnevnog reda donesen zaključak o prihvaćanju prijedloga poslovanja na načelima Zelenog ureda u Gradskoj upravi. Imenovan je voditelj Zelenog ureda, a tom je prilikom gradonačelnik Grada Čakovca Branko Šalomon svečano potpisao Politiku Zelenog ureda. 

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Centrifuga perilice rublja trebala bi imati barem 1000 okretaja u minuti. Odaberete li centrifugu na 1600 okretaja/min., moguće je uštedjeti i do 30% električne energije.