Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

ISGE radionica u Starome Gradu na Hvaru

Stari Grad na Hvaru, 4. veljače 2010.

U gradu Starome Gradu na otoku Hvaru održana je ISGE edukacijska radionica te su dostavljeni materijali za EE info ured. Grad Stari Grad će uskoro otvoriti gradski EE info ured koji će dva puta tjedno davati savjete građanima o mjerama energetske efikasnosti u vlastitim kućanstvima. Na radionici su prisustvovale tehničke osobe ali i ravnatelji sedam objekata u vlasništvu Grada. 

više

Sisak - Smart city

Sisak, 1. veljače 2010.

U sklopu nove inicijative o transformacije grada Siska u tzv. Smart city, u Sisku je održan inicijalni sastanak o početku provedbe razvojnih infrastrukturnih projekata. Uz gradonačelnika Dinka Pintarića, na sastanku su sudjelovali predstavnici upravnih odjela Grada Siska te nacionalnog voditelja EE projekta. 

više
ISGE edukacija u Splitsko-dalmatinskoj županiji

ISGE edukacija u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Split, 29. siječnja 2010.

Na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, održana je prva u nizu ISGE edukacijskih radionica vezanih uz tjedna očitanja potrošnje energenata. Ove radionice su namijenjene djelatnicima, odnosno tehničkom osoblju Splitsko- dalmatinske županije. Na prvoj radionici sudjelovao je 21 predstavnik prvenstveno obrazovnih institucija – osnovnih i srednjih škola te đačkih domova.

više

U Ozlju otvorena EE Info galerija, EE Info ured i svečano uručena Energetska povelja

Ozalj, 27. siječnja 2010.

U prostorima Gradske uprave Grada Ozlja, Kurilovec 1, otvoreni su EE Info galerija i EE Info ured, čime je omogućeno građanima da dobiju savjete od stručne energetske savjetnice, Vesne Cvijak. EE Info ured će za upite građana biti otvoren svaki radni dan od 8 do 10 sati, na prvom katu. EE Info ured i EE info galerija dio su informativno-edukativne kampanje građana koja se provodi kao dio SGE projekta. 

više

EE Info ured i Energetska povelja u Čazmi

Čazma, 26. siječnja 2010.

U sklopu provedbe SGE projekta u Gradu Čazmi, danas je otvoren EE Info ured Grada Čazme. Tom prigodom Dinko Pirak, gradonačelnik Grada Čazme, primio je primjerak Energetske povelje od Mladena Antolića, voditelja projekata EE u zgradarstvu. 

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Kod ručnog pranja posuđa, ne puštajte vodu da stalno teče. Radije napunite sudoper/posudu u kojoj ćete suđe oprati.