Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

EE info uredi u Dalmaciji

10. ožujka 2010.

Na području Dalmacije građani se na nekoliko mjesta mogu obratiti za savjet o energetskoj efikasnosti. EE info uredi su djelatni u tri grada – u Splitu, Hvaru i Visu, dok će se u Starom Gradu na Hvaru i u Solinu tek otvoriti. 

više

Smart City Sisak – poboljšanje životnih uvjeta

Sisak, 8. ožujka 2010.

Predstavnici EE projekta, Goran Čačić i Luka Lugarić, u Gradskoj vijećnici Grada Siska održali su prezentaciju projekta Smart City Sisak. Projekt obuhvaća svakodnevne potrebe grada Siska, s ciljem poboljšanja životnih uvjeta građana u suradnji sa lokalnim, regionalnim i međunarodnim partnerima.

više

Radionica Zeleni ured za Zadarsku županiju i gradove

Zadar, 5. ožujka 2010.

Radionicom za voditelje Zelenog ureda koja je održana u Zadru, u Zadarskoj županiji postavljaju se temelji za provođenje aktivnosti Zelenog ureda u institucijama odnosno objektima u vlasništvu Zadarske županije. Radionicu, koja je dio provedbe projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama Republike Hrvatske (SGE projekt), održala je Jelena Kremenjaš, voditeljica Zelenog ureda

više

U Sisku otvoreni EE kutak i EE Info galerija

Sisak, 3. ožujka 2010.

U trgovini Fero-Term, u centru Siska, S. i A. Radića 8, danas je svečano otvoren EE info kutak energetske efikasnosti, dok je EE info galerija postavljena u zgradi Gradske vijećnice, Rimska 26, gdje se nalazi i EE info ured Grada Siska, kamo građani mogu doći i postaviti upit o energetskoj efikasnosti, proučiti edukativne plakate te dobiti savjet od energetskih savjetnika kao i informativno-edukativne brošure.

više

Info dani štednje energije u prodajnim centrima Baumaxx

Zagreb, 3. ožujka 2010.

U sklopu informativno-edukativnih aktivnosti namijenjenih informiranju građana, EE projekt sudjeluje u Info danu štednje energije u Baumaxxu. Prvi Info dan je održan danas u prodajnom centru Jankomir dok će drugi biti održan 4. ožujka u prodajnom centru u Sesvetama. Tijekom Info dana, građani će moći dobiti savjete od energetskih savjetnika, uzeti brošure Izazov težak 1 tonu i 200 EE savjeta ali i brošure o energetski efikasnim proizvodima i to na štandovima tvrtki. 

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Prilikom izbora pećnice, birajte one s ventilatorom jer su energetski učinkovitije te su u mogućnosti uštedjeti od 10-15% energije.