Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
_Misli na sutra_ za djecu Dječjeg vrtića Pinokio

Misli na sutra za djecu Dječjeg vrtića Pinokio

Zadar, 4. travnja 2013.

U prostorijama Gradske knjižnice Zadar je danas održan info edu školski sat Misli na sutra za djecu iz Dječjeg vrtića "Pinokio". Tom prilikom, djeci je prikazan edukativni film o korištenju energije Misli na sutra te im je pojašnjeno što je to energija i odakle dolazi. 

više
Održana ISGE radionica za EE tim Ličko-senjske županije

Održana ISGE radionica za EE tim Ličko-senjske županije

Gospić, 4. travnja 2013.

U prostorijama županijske zgrade Ličko-senjske županije, danas je održana osnovna ISGE radionica za 4 člana Ličko-senjskog EE tima. Prikazane su im funkcionalnosti ISGE sustava te im je pojašnjeno kako mogu raditi analize, pratiti potrošnju na razini Županije i kako na vrijeme uočiti anomalije u potrošnji na pojedinom objektu.

više
ISGE radionica za matuljski EE tim

ISGE radionica za matuljski EE tim

Matulji, 04. travnja 2013.

Održana je ISGE edukacijska radionica za korisnike objekata Općine Matulji, čime je educiran općinski EE tim koji će pratiti mjesečnu i tjednu potrošnju na 9 objekata. Općina Matulji prva je započela s korištenjem ISGE sustava nakon potpisivanja Pisma namjere s UNDP-om.

više
Krk dobio EE info ured i galeriju

Krk dobio EE info ured i galeriju

Krk, 3. travnja 2013.

Danas su u Gradskoj upravi Grada Krka otvoreni EE info galerija i EE info ured, namijenjeni informiranju i educiranju građana o mjerama energetske efikasnosti. Na otvorenju su se nazočnima obratili gradonačelnik Darijo Vasilić, voditelj EE info ureda Čedomir Miler te Anita Klanac, voditeljica regionalne provedbe EE projekta.

više
Radionica o EE i OIE održana za učenike OŠ Bartola Kašića u Zadru

Radionica o EE i OIE održana za učenike OŠ Bartola Kašića u Zadru

Zadar, 2. travnja 2013.

Učenici šestih razreda OŠ Bartol Kašić u Zadru danas su sudjelovali na radionici o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije. Radionicu je održala tehnička asistentica na SGE projektu Marina Zubčić, a u njoj su sudjelovala 54 učenika i 2 nastavnika.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Termostat hladnjaka regulirajte na srednju poziciju. Niža temperatura ne znači nužno i bolje čuvanje hrane, a potrošnja energije može porasti za 10-15%.