Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
U Splitu održana prva u nizu ISGE edukacijskih radionica

U Splitu održana prva u nizu ISGE edukacijskih radionica

Split, 7. lipnja 2011.

Danas je u Splitu održana prva u nizu edukacijskih radionica za primjenu ISGE-a za krajnje korisnike ISGE sustava Grada Splita. Na radionici je sudjelovalo osam predstavnika gradskih ustanova. Sljedeća radionica je zakazana za 10. lipnja. Kako bi se mogla analizirati godišnja potrošnja energije na razini gradskih objekata sudionici radionice educirani su za unos računa za energente u ISGE sustav.

više
U Omišu otvoreni EE Info ured i galerija za građanstvo

U Omišu otvoreni EE Info ured i galerija za građanstvo

Omiš, 7. lipnja 2011.

U Narodnoj knjižnici Omiš danas su otvorene EE info točke namijenjene informiranju i educiranju građana Omiša o energetskoj efikasnosti. EE info ured i EE info galerija nalaze se u prostorijama Upravnog odjela za komunalno stambenu djelatnost, zaštitu okoliša i uređenje prostora Grada Omiša, na adresi Četvrt Žarka Dražojevića bb, 1. kat.  

više
Održan prvi regionalni skup tehničkog osoblja programa Vlade RH

Održan prvi regionalni skup tehničkog osoblja programa Vlade RH

Zagreb, 7. lipnja 2011.

U Zagrebu je danas održan prvi od četiri regionalna skupa tehničkog osoblja, u sklopu provedbe programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red. Cilj regionalnih skupova je tehničkim osobama/osoblju institucija koje djeluju u sklopu ministarstava Republike Hrvatske predstaviti presjek aktivnosti HIO programa kao i godišnje rezultate.

više
Održana druga radionica za registar objekata Dubrovačko-neretvanske županije

Održana druga radionica za registar objekata Dubrovačko-neretvanske županije

Dubrovnik, 6. lipnja 2011.

U Dubrovniku je danas održana druga radionica za registar objekata Dubrovačke-neretvanske županije. Na radionici je sudjelovalo 16 predstavnika obrazovnih i zdravstvenih institucija, a pozdravnim govorom ju je otvorio župan Dubrovačko-neretvanske županije Nikola Dobroslavić. U sklopu radionice održan je i sastanak predstavnika SGE projekta i Županije na kojem je dogovoreno otvaranje EE info galerije i EE info ureda za građane tijekom rujna.

više
_Misli na sutra_ za niže razrede OŠ Vežica u Rijeci

Misli na sutra za niže razrede OŠ Vežica u Rijeci

Rijeka, 3. lipnja 2011.

Učenici nižih razreda Osnovne škole Vežica u Rijeci sudjelovali su u edukativnom školskom satu Misli na sutra. Ukupno su održana četiri EE školska sata. Djeca su podijeljena u grupe po dva razreda i prikazan im je crtić u kojem tata Gašpar podučava o energetskoj efikasnosti. Kao i u svim školama do sada, djeca izvrsno reagiraju na crtić i vrlo dobro pamte mjere energetske efikasnosti koje mogu i sami primjeniti.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Morate li računalo ostaviti uključeno, isključite monitor jer on troši više od pola energije cijelog sustava.