Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
Besplatni _EE info telefon_ - statistike i zanimljivosti

Besplatni EE info telefon - statistike i zanimljivosti

20. travnja 2007.

Besplatni EE info telefon je od početka njegovog rada (veljača 2007.) nazvalo oko 750 osoba te postavilo različita pitanja. Najviše interesa pokazali su za uštede u svojim kućanstvima. Građani se žele informirati, pokazali su i spremnost za provođenje savjeta i uz to su spremni investirati u uređaje i opremu vezanu za energetskom učinkovitošću. Nekolicina pitanja nas je malo iznenadila, ali i nasmijala.

više
Karlovac - prezentacija projekta _Sustavno gospodarenje energijom u gradovima_

Karlovac - prezentacija projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima

Karlovac, 19. travnja 2007.

U Karlovcu, pred Gradskim poglavarstvom, održana je prezentacija projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama te su predstavljeni osnovni koraci uspostave sustavnog gospodarenja energijom u gradu.

više
Projekt _Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj_ na Sajmu nekretnina

Projekt Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj na Sajmu nekretnina

Zagreb, 14. i 15. travnja 2007.

U Boćarskom domu održan je drugi po redu Hrvatski sajam nekretnina i prateće industrije u organizaciji CentarNekretnina.net. Na Sajmu se predstavilo 33 izlagača, među kojima je sudjelovao i projekt Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj.

više
U KB Split dogovoreno potpisivanje _Pisma namjere_

U KB Split dogovoreno potpisivanje Pisma namjere

Split, 12. travnja 2007.

Na sastanku u Kliničkoj bolnici Split, dogovoreno je potpisivanje Pisma namjere između Programa za razvoj Ujedinjenih naroda (UNDP) i KB Split vezano uz provedbu besplatnih energetskih pregleda svih objekata unutar KB Split i izrade detaljne investicijske studije kojom će se iznaći cjelovito rješenje za energetski sustav bolnice.

više
Na Hvaru predstavljen projekt _Sustavno gospodarenje energijom na otocima_

Na Hvaru predstavljen projekt Sustavno gospodarenje energijom na otocima

Hvar, 11. travnja 2007.

Na sastanku u Starigradu na otoku Hvaru, održan je sastanak između predstavnice projekta Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj, gđe. Vlaste Zanki i gradonačelnika Starigrada, g. Haladića na kojem mu je predstavljen projekt Sustavno gospodarenja energijom na otocima.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Prije otvaranja vrata hladnjaka, razmislite što vam je potrebno. Ne držite ih otvorena duže nego je potrebno, te provjerite jeste li ih dobro zatvorili odnosno prijanja li dobro brtva na vratima.