Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Otvoreni EE info ured i EE info galerija Donjeg Miholjca

Donji Miholjac, 14. listopada 2010.

U zgradi Gradske uprave Donjeg Miholjca, Vukovarska ulica 1, otvorena je EE Info galerija a ujedno je otvoren i EE Info ured koji se nalazi u prostorijama Miholjačkog poduzetničkog centra, na adresi Trg Ante Starčevića 1/I.

više
Otvoren _EE Info centar_  Osijek

Otvoren EE Info centar Osijek

Osijek, 13.listopada 2010.

U Osijeku je danas na adresi Donjodravska obala 49, otvoren EE info centar, jedinstven u regiji jugoistočne Europe jer se nalazi u pasivnoj solarnoj zgradi koja je primjer dobre prakse u gradnji energetski održivih objekata. 

više

Druga radionica za voditelje Zelenog ureda u MINGORP-u

Zagreb, 6. listopada 2010.

U Ministarstvu gospodarstava, rada i poduzetništva održana je druga po redu edukacijska radionica za voditelje Zelenog ureda, a u sklopu provedbe programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red.

više

Dječji dom Zagreb uvodi Zeleni ured

Zagreb, 29. rujna 2010.

Dvije edukacijsko–motivacijske radionice Zelenog ureda održane su u Dječjem domu u Nazorovoj ulici kako bi se djelatnicima Doma predstavile mjere energetske efikasnosti. 

više

U Sisku održan EE info dan

Sisak, 28. rujna 2010.

Na trgu bana Josipa Jelačića, kod Velikog Kaptola održan je Info dan energetske efikasnosti - EE info dan, namijenjen informiranju građana Siska. 

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Isključite grijaće tijelo par minuta prije nego što mislite da će jelo biti gotovo, jer će grijaće tijelo zadržati visoku temperaturu, a hrana će se nastaviti kuhati.