Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
Razrada koncepta animiranog filma za djecu

Razrada koncepta animiranog filma za djecu

10. travnja 2007.

Projekt Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj pokrenuo je postupak razrade koncepta animiranog filma namijenjenog djeci školskog uzrasta s osnovnim ciljem poticanja najmlađe generacije na aktivan odnos prema učinkovitom korištenju energije u vlastitom domu i svakodnevnom okruženju kroz zabavan i poučan pristup.

više
Dogovoreno potpisivanje _Pisma namjere_ u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Dogovoreno potpisivanje Pisma namjere u Splitsko-dalmatinskoj županiji

Split, 10. travnja 2007.

Održan je sastanak između župana Splitsko-dalmatinske županije, g. Sanadera, pročelnika za gospodarstvo, razvitak i obnovu, g. Sinčića i predstavnice projekta Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj, gđe. Vlaste Zanki, na kojem je dogovoreno popisivanje Pisma namjere između Splitsko-dalmatinske županije i UNDP-a.

više
Energetska ocjena Mercatone shopping centra

Energetska ocjena Mercatone shopping centra

Donji Stupnik, 28. ožujka 2007.

U shopping centru Mercatone, u Donjem Stupniku, održana je prezentacija izvještaja o energetskoj ocjeni objekta. Predstavnici centra upoznati su s postojećim energetskim stanjem objekta te predloženim mjerama uštede energije. 

više
Grad Bjelovar potpisao _Pismo namjere_

Grad Bjelovar potpisao Pismo namjere

Bjelovar, 27. ožujka 2007.

U Bjelovaru su Đurđa Adlešić, gradonačelnica Bjelovara i Zoran Morvaj, nacionalni voditelj projekta Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj, UNDP, u prisustvu Vlaste Zanki, suradnice na projektu, potpisali Pismo namjere o provođenju projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama.

više
Toplifikacija Gline na biomasu

Toplifikacija Gline na biomasu

Sisak, 26. ožujka 2007.

U okviru svoja dva projekta, projekta Socijalnog i gospodarskog oporavka područja od posebne državne skrbi - Banovina Kordun, te projekta Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj, UNDP je  organizirao prezentaciju s temom toplifikacije Gline na biomasu u suradnji sa Sisačko-moslavačkom županijom i Gradom Glina.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Kod montaže klimatizacijskog uređaja, vanjsku jedinicu po mogućnosti montirajte na sjeverni dio kuće, a cijevi koje spajaju vanjsku i unutarnju jedinicu adekvatno izolirajte.