Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
Regionalne radionice za splitsko i riječko Ministarstvo pravosuđa

Regionalne radionice za splitsko i riječko Ministarstvo pravosuđa

Split i Rijeka, 24. i 26. svibnja 2011.

U sklopu programa Dovesti svoju kuću u red (HIO), održane su dvije radionice za tehničko osoblje Ministarstva pravosuđa  iz Splita i Rijeke. Sudionici radionica pokazali su veliki interes za predstavljene uštede koje je moguće ostvariti uslijed primjene mjera energetske efikasnosti. Radionice predstavljaju uvod u HIO program, a namijenjene su svom tehničkom osoblju Ministarstva pravosuđa u spomenutim gradovima. 

više
U Osijeku održan tečaj za tehničko osoblje MUP-a

U Osijeku održan tečaj za tehničko osoblje MUP-a

Osijek, 16. svibnja 2011.

U sklopu programa Dovesti svoju kuću u red, u Osijeku je održan šesti po redu  tečaj pod nazivom Gospodarenje energijom u zgradama (GEZ) namijenjen tehničkom osoblju PU Osječko-baranjske, PU Brodsko-posavske, PU Požeško-slavonske i PU Vukovarsko-srijemske. Sudionici tečaja, njih 33, bili su zadovoljni dobivenim informacijama za koje su izjavili da će im koristiti u svakodnevnom radu. 

više
Radionica za odgovorne osobe u Ministarstvu pravosuđa: državno odvjetništvo i pravobraniteljstvo

Radionica za odgovorne osobe u Ministarstvu pravosuđa: državno odvjetništvo i pravobraniteljstvo

Zagreb, 11. svibnja 2011.

U sklopu programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red održana je informativno-edukativna radionica za odgovorne osobe državnog odvjetništva i pravobraniteljstva RH. Voditeljica programa Vlade RH dr.sc. Vlasta Zanki predstavila je HIO program uz naglasak na veliki potencijal za uštede koji postoje u Republici Hrvatskoj, a samim time i u Ministarstvu pravosuđa. 

više
Radionica za odgovorne osobe Ministarstva pravosuđa na području Dalmacije

Radionica za odgovorne osobe Ministarstva pravosuđa na području Dalmacije

Split, 6. svibnja 2011.

U sklopu programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red održana je Uvodna prezentacija za odgovorne osobe Ministarstva pravosuđa na području Dalmacije. Ministarstvo pravosuđa ozbiljno je krenulo u provedbu aktivnosti programa kojeg je na Županijskom sudu u Splitu predstavila dr. sc. Vlasta Zanki, voditeljica programa Vlade RH. Prezentacijom se dao naglasak na važnost uspostave kontinuiranog provođenja mjera energetske efikasnosti na nivou svih objekata u vlasništvu i/ili nadležnosti Vlade RH.

više
Djelatnici MFIN-Porezna uprava na radionicama _Zelenog ureda_

Djelatnici MFIN-Porezna uprava na radionicama Zelenog ureda

Zagreb, 5. svibnja 2011.

Edukacijsko–motivacijske radionice Zelenog ureda stigle su i u Poreznu upravu Ministarstva financija. Djelatnici MFIN-PU u velikom su broju pokazali interes za radionicom i temama o energetskoj efikasnosti. Ministarstvo financija je od početka provedbe programa pokazivalo interes za suradnju u raznim aktivnostima i možemo ih pohvaliti za veliki odaziv na edukacijskim radionicama. 

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Rezultati HIO programa
  • image
    Do kraja 10.2011. godine, “mjere bez investiranja” osigurale su uštede od 5.650.000 kn (oko 2 milijuna kn godišnje) u okviru ukupno realiziranih ušteda u iznosu od 21.300.000 kn.
Najava događanja