Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
Potpisano _Pismo namjere_ između RITEH-a i HIO programa

Potpisano Pismo namjere između RITEH-a i HIO programa

Zagreb, 29. rujna 2011.

Tehnički fakultet u Rijeci uključio se u provedbu HIO programa Vlade RH s ciljem poboljšanja energetske efikasnosti u objektima koje koristi te ispunjavanja obveza koje propisuju direktive EU o energetskoj efikasnosti u zgradarstvu. Pismo namjere potpisali su dr. sc. Vlasta Zanki, voditeljica programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red i prof. dr. sc. Goran Turkalj, dekan fakulteta.

više
Završena nadopuna Tečaja za ISGE I

Završena nadopuna Tečaja za ISGE I

26. rujna 2011.

Završila je nadopuna Tečaja za osnovno korištenje ISGE sustava I, a koja je bila namijenjena osposobljavanju tehničkog i administrativnog osoblja za samostalno korištenje ISGE sustava i kontinuirano praćenje potrošnje energenata. Na 13 održanih nadopuna Tečaju za ISGE I u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Bjelovaru, Zadru, Varaždinu, Rijeci, Karlovcu i Gospiću educirano je 84 energetskih korisnika.

više
_Zeleni ured_ ove jeseni u KBC _Sestre milosrdnice_

Zeleni ured ove jeseni u KBC Sestre milosrdnice

Zagreb, 26. rujna 2011.

Ove jeseni motivacijske radionice Zelenog ureda održavaju se za  djelatnike KBC Sestre milosrdnice, Vinogradska cesta 29. Održavanje radionica Zelenog ureda u KBCSM-u počelo je sredinom rujna s ciljem da medicinsko osoblje i svi djelatnici unutar bolničkih prostora započnu s energetski efikasnim ponašanjem. 

više
Održana radionica za voditelje _Zelenog ureda_ na FSB-u

Održana radionica za voditelje Zelenog ureda na FSB-u

Zagreb, 21. rujna 2011.

Danas je na FSB-u održana treća radionica za voditelje Zelenog ureda od početka provedbe HIO programa. Radionica je namijenjena EE timovima odnosno predstavnicima svih ministarstava i ostalih institucija koji su zaduženi za provedbu aktivnosti Programa u svojim institucijama. Na današnjoj radionici prvi put je predstavljen i dokument Politika Zelenog ureda. 

više
Priručnici za korištenje ISGE-a dostupni online

Priručnici za korištenje ISGE-a dostupni online

21. rujna 2011.

Korisnicima ISGE sustava od danas su na raspolaganju online Priručnici za korištenje ISGE-a. Dostupni priručnici podijeljeni su prema ulogama koje korisnik može imati u sustavu, a nalaze se na sljedećem linku

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Rezultati HIO programa
  • image
    Do kraja 10.2011. godine, “mjere bez investiranja” osigurale su uštede od 5.650.000 kn (oko 2 milijuna kn godišnje) u okviru ukupno realiziranih ušteda u iznosu od 21.300.000 kn.
Najava događanja