Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

EE info centar Zadarske županije

/assets/images/post/150/list/thumb/SEC i EE IC Zd zupanije.JPGU okviru provedbe aktivnosti nacionalnog projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama te u suradnji s tvrtkama-partnerima projekta (EE-Pool), Zadarska županija je za građane otvorila Info centar energetske efikasnosti, u sklopu Solarno-edukacijskog centra Zadarske županije.

EE info centar nalazi se na adresi Put Murvice bb, Zadar, a namijenjen je besplatnom savjetovanju građana o mogućnostima primjene energetski efikasnih proizvoda i sustava u kućanstvima te su u njemu izloženi modeli EE proizvoda uz pripadajuće informativne brošure. Prikazani su primjeri solarnih sustava, presjek energetski efikasnih zidova, podova, krovišta i prozora, fotonaponske elektrane, i ostala EE oprema.

Energetski savjetnici info centra tu su kako bi Vas informirali o konkretnim mjerama koje je moguće primjeniti u svom domu, uredu odnosno građevinskom objektu kako biste trošili manje energije, uštedjeli novac te proizveli manje emisije CO2 u atmosferu.

EE info centar otvoren je utorkom, srijedom i četvrtkom od 11-14h, a savjetovanje je moguće dogovoriti i u alternativno vrijeme, pozivom na telefonski broj 023/211-148.

 

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Izolacijom potkrovlja kuće, godišnje je moguće uštedjeti i do 40% energije za grijanje. Naknadna toplinska izolacija krova je jednostavna i ekonomski vrlo isplativa!