Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Prezentacija razvoja plinske i vrelovodne mreže u Sisku

Prezentacija razvoja plinske i vrelovodne mreže u Sisku

U velikoj vijećnici Grada Siska održana je druga radionica organizirana od strane gradskog Ureda za gospodarenje energijom Prezentacija razvoja plinske i vrelovodne mreže u Gradu Sisku. Na radionici su prezentirani razvojni planovi vrelovodne i plinske mreže u Sisku.

Na radionici su svoje planove daljnjeg razvoja prezentirali g. Damir Surko u ime HEP Toplinarstva i g. Mario Mihovilić u ime Montcogim plinare. Kroz prezentacije građanima su pojašnjene mogućnosti priključivanja na postojeće mreže, te su upoznati s planovima proširenja mreža u slijedećih nekoliko godina.

Edukativne radionice u organizaciji Ureda za gospodarenje energijom nastavit će se s ciljem upoznavanja građana s mogućnostima štednje energije u kućanstvu, a građanima su na raspolaganju EE savjetnici odnosno EE info ured, gdje se mogu raspitati i dobiti savjet.

/assets/images/post/288/list/thumb/DSC01210.JPG

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Za sprječavanje direktnog upada sunčevog zračenja, koristite rolete ili sjenila na prozorima. Rolete mogu temperaturu prostora smanjiti i do 8°C, time smanjujući potrebu za hlađenjem.