Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
_Misli na sutra_ za učenike OŠ Braće Radić u Pridragi

Misli na sutra za učenike OŠ Braće Radić u Pridragi

Pridraga, 26. veljače 2013.

U OŠ Braće Radić u Pridragi danas je za učenike nižih razreda održan info-edu školski sat Misli na sutra. Nakon uvodnih riječi o energiji i zašto je važno racionalno je koristiti, učenicima je prikazan animirani film Misli na sutra te je uslijedio interaktivni dio sata koji je vodila tehnička asistentica na SGE projektu Marina Zubčić. 

više
ZeeK otvorena u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek

ZeeK otvorena u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek

Osijek, 19. veljače 2013.

Građanima te stručnjacima s područja tehničkih znanosti grada Osijeka, danas je predstavljena Zelena knjižnica energetske efikasnosti (ZeeK) koja na jednom mjestu obuhvaća sve stručne publikacije i brošure EE projekta. ZeeK se nalazi u osječkoj Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici, smještena u Austrijskoj čitaonici na 1. katu.

više
Zeleni ured stigao u OŠ A. Starčević iz Lepoglave

Zeleni ured stigao u OŠ A. Starčević iz Lepoglave

Lepoglava, 1. veljače 2013.

Za 44 djelatnika OŠ Ante Starčević iz Lepoglave danas je održana motivacijska radionica Zelenog uredaNa radionici su uz djelatnike škole sudjelovali i ravnatelj Ratko Tomić te voditeljica Zelenog ureda Valerija Večei–Funda, koji su prethodno zajedno sa školskim domarom sudjelovali i na Tečaju za energetske savjetnike

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Prilagodite garderobu godišnjem dobu te ugradite termostate pomoću kojih troškove možete smanjiti do15%! Također, ne zaboravite redovito servisirati i čistiti grijaća tijela!