Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
Info-edu školski sat _Misli na sutra_ održan u OŠ Skradin

Info-edu školski sat Misli na sutra održan u OŠ Skradin

Skradin, 18. ožujka 2013.

U prostorijama OŠ Skradin danas je održan info-edu školski sat Misli na sutra za 27 učenika trećih i četvrtih razreda. Nakon uvodnog izlaganja o energiji, prikazan je edukativni animirani film Misli na sutra, nakon čega su se učenici aktivno uključili u diskusiju o porukama filma te pokazali zavidno znanje o energiji i njenim obnovljivim izvorima.

više
U OŠ Zadarski otoci održana radionica o EE i OIE

U OŠ Zadarski otoci održana radionica o EE i OIE

Zadar, 18. ožujka 2013.

Učenici viših razreda OŠ Zadarski otoci danas su sudjelovali u radionici o energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije koju je održala tehnička asistentica na SGE projektu Marina Zubčić. Na radionici je sudjelovalo 25 učenika i 1 nastavnik, koji su dobili korisne savjete o uštedi energije, aktivno sudjelovali u raspravi i pokazali odlično predznanje. 

više
_Misli na sutra_ info-edu školski sat održan u Pakoštanima

Misli na sutra info-edu školski sat održan u Pakoštanima

Pakoštane, 14. ožujka 2013.

U prostorijama OŠ Pakoštane danas je održan info-edu školski sat Misli na sutra, koji ima za cilj potaknuti veću svjesnost mlađih naraštaja o racionalnom korištenju energije te upoznati ih sa obnovljivim izvorima koji su čisti i ne zagađuju okoliš. U info-edu školskom satu sudjelovao je 31 učenik i 2 nastavnice.

više
U Zadru održana konferencija _Nove energetske oznake kućanskih uređaja_

U Zadru održana konferencija Nove energetske oznake kućanskih uređaja

Zadar, 4. ožujka 2013.

U Velikoj vijećnici Grada Zadra danas je održana konferencija Nove energetske oznake kućanskih uređaja na kojoj je predstavljen projekt Come On Labels, kao i projekti energetske učinkovitosti u gradu Zadru u sklopu SGE projekta te njihovo sufinanciranje.

više
Zelena EE knjižnica otvorena u Križevcima

Zelena EE knjižnica otvorena u Križevcima

Križevci, 12. ožujka 2013.

U Križevcima je danas svečano otvorena Zelena knjižnica energetske efikasnosti (ZeeK), postavljena u Gradskoj knjižnici Franjo Marković, na adresi A. G. Matoša 4. Prilikom svečanog otvorenja, prisutnima su se pozdravnim govorima obratili ravnateljica knjižnice Marjana Janeš-Žulj, križevački gradonačelnik Branko Hrg, te Mladen Antolić, koordinator SGE projekta.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Zamjenom starog kotla na lož ulje kotlom na biomasu uštedjet ćete na troškovima energenta. Cijena biomase je oko dva puta povoljnija od cijene lož ulja.