Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
U Varaždinu završen 38. Tečaj za energetske savjetnike

U Varaždinu završen 38. Tečaj za energetske savjetnike

Varaždin, 14. svibnja 2013.

Danas je u Varaždinu završen 38. po redu Tečaj za energetske savjetnike. Tečaj su pohađali predstavnici osnovnih i srednjih škola Varaždinske županije. Prvi dio tečaja održan je 6. i 7. svibnja, a drugi dio 8. i 14. svibnja za 22 sudionika.

više
U knjižnici osječkog Pravnog fakulteta otvorena ZeeK

U knjižnici osječkog Pravnog fakulteta otvorena ZeeK

Osijek, 9. svibnja 2013.

Danas je u Knjižnici Pravnoga fakulteta Sveučilišta u Osijeku svečanim otvorenjem Zelene EE knjižnice obilježen Dan Europe. Donacijom ZeeK, EE projekt iskazao je podršku projektu DUNICOP kojeg zajednički provode Pravni fakultet Pečuh i Pravni fakultet Osijek. 

više
U Koprivnici održana radionica o EE za građane

U Koprivnici održana radionica o EE za građane

Koprivnica, 8. svibnja 2013.

U čitaonici Gradske Knjižnice "Fran Galović" Koprivnica, jučer je održano predavanje na temu "Kako uštedjeti energiju i još pri tome zaraditi?". U suradnji s Gradom, UNDP-om i DV Smješak, predstavljene su jednostavne EE mjere. Predavanje je vodio predstavnik UNDP-ovog EE projekta Miljenko Vuković, uz stručnu suradnju Sandre Petak – Samardžić, voditeljice odsjeka prostornog uređenja Grada Koprivnice.

više
Tehničkom muzeju donirane publikacije EE projekta

Tehničkom muzeju donirane publikacije EE projekta

Zagreb, 7. svibnja 2013.

Tehničkom muzeju danas su donirane sve stručne publikacije i brošure razvijene kroz osam godina provedbe EE projekta. Publikacije je ravnateljici Tehničkog muzeja Markiti Franulić svečano uručio Goran Čačić, nacionalni voditelj EE projekta. Tom prilikom najavljeno je i otvaranje novog odjela i infocentra muzeja pod nazivom Obnovljivi izvori i energetska učinkovitost

više
U Zadru održan 2. EE info dan

U Zadru održan 2. EE info dan

Zadar, 27. travnja 2013.

U sklopu EE info dana zadranima su danas predstavljene mogućnosti uštede energije te energetski efikasni proizvodi i sustavi renomiranih proizvođača, od građevinskih materijala pa sve do solarnih sustava. EE info danom ujedno je završen drugi po redu zadarski Tjedan energetske učinkovitosti.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Perilicu koristite samo kad je potpuno napunjena posuđem i redovito provjeravajte filtere i razinu soli koja omekšava vodu i sprječava nastanak kamenca na grijaćim površinama.