Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

SGE i Energetska povelja u Gradu Daruvaru

Daruvar, 22. rujna 2009.

U sklopu provedbe SGE projekta u Gradu Daruvaru, svečano je uručena Energetska povelja gradonačelnika i župana Republike Hrvatske. Gradonačelniku Daliboru Rohliku primjerak Energetske povelje uručio je predstavnik UNDP-a Mladen Antolić, voditelj projekata EE u zgradarstvu.

više

Županu Primorsko-goranske županije uručena Energetska povelja

Rijeka, 21. rujna 2009.

U sklopu provedbe SGE projekta u Primorsko-goranskoj županiji u Rijeci se održala dvodnevna radionica za ravnatelje i domare objekata u vlasništvu Primorsko-goranske županije. Tom prigodom održano je svečano uručenje Energetske povelje. Županu Zlatku Komadini primjerak Energetske povelje uručila je predstavnica UNDP-a Anita Klanac, koordinatorica projekata EE u zgradarstvu.

više

SGE radionica i Energetska povelja u Trogiru

Trogir, 21. rujna 2009.

U gradskoj vijećnici Grada Trogira održana je SGE edukacijska radionica o osnivanju registra zgrada za objekte u vlasništvu Grada Trogira. Radionicu je otvorila Dajana Dulčić, predstavnica Grada zadužena za provođenje SGE projekta. Radionici su prisustvovali ravnatelji ustanova i predstavnici Grada. Tom prigodom svečano je uručen primjerak Energetska povelja Gradu Trogiru. 

više

SGE edukacijska radionica u Biogradu

Biograd, 17. rujna 2009.

Povodom Europskog tjedna mobilnosti u Gradu Biogradu održana je SGE edukacijska radionica, na kojoj  se govorilo o dosadašnjim aktivnostima SGE projekta u Gradu Biogradu te o daljnjim planiranim aktivnostima na provedbi projekta. Također je demonstriran rad u ISGE sustavu te praktičan način unošenja i analize tjednih očitanja. Pokazana je važnost provođenja očitanja na primjeru Grada Splita.

više

Tečaj Gospodarenje energijom u zgradama u Varaždinskoj županiji

Varaždin, 17. rujna 2009.

U Varaždinu je održan prvi tečaj Gospodarenje energijom u zgradama (GEZ) za zaposlenike koji su direktno uključeni u tehničko održavanje zgrada u vlasništvu i pod upravom Županije, dakle domarima i drugom tehničkom osoblju.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Prije otvaranja vrata hladnjaka, razmislite što vam je potrebno. Ne držite ih otvorena duže nego je potrebno, te provjerite jeste li ih dobro zatvorili odnosno prijanja li dobro brtva na vratima.