Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

SGE i Energetska povelja u Gradu Daruvaru

Daruvar, 22. rujna 2009.

U sklopu provedbe SGE projekta u Gradu Daruvaru, svečano je uručena Energetska povelja gradonačelnika i župana Republike Hrvatske. Gradonačelniku Daliboru Rohliku primjerak Energetske povelje uručio je predstavnik UNDP-a Mladen Antolić, voditelj projekata EE u zgradarstvu.

više

Županu Primorsko-goranske županije uručena Energetska povelja

Rijeka, 21. rujna 2009.

U sklopu provedbe SGE projekta u Primorsko-goranskoj županiji u Rijeci se održala dvodnevna radionica za ravnatelje i domare objekata u vlasništvu Primorsko-goranske županije. Tom prigodom održano je svečano uručenje Energetske povelje. Županu Zlatku Komadini primjerak Energetske povelje uručila je predstavnica UNDP-a Anita Klanac, koordinatorica projekata EE u zgradarstvu.

više

SGE radionica i Energetska povelja u Trogiru

Trogir, 21. rujna 2009.

U gradskoj vijećnici Grada Trogira održana je SGE edukacijska radionica o osnivanju registra zgrada za objekte u vlasništvu Grada Trogira. Radionicu je otvorila Dajana Dulčić, predstavnica Grada zadužena za provođenje SGE projekta. Radionici su prisustvovali ravnatelji ustanova i predstavnici Grada. Tom prigodom svečano je uručen primjerak Energetska povelja Gradu Trogiru. 

više

SGE edukacijska radionica u Biogradu

Biograd, 17. rujna 2009.

Povodom Europskog tjedna mobilnosti u Gradu Biogradu održana je SGE edukacijska radionica, na kojoj  se govorilo o dosadašnjim aktivnostima SGE projekta u Gradu Biogradu te o daljnjim planiranim aktivnostima na provedbi projekta. Također je demonstriran rad u ISGE sustavu te praktičan način unošenja i analize tjednih očitanja. Pokazana je važnost provođenja očitanja na primjeru Grada Splita.

više

Tečaj Gospodarenje energijom u zgradama u Varaždinskoj županiji

Varaždin, 17. rujna 2009.

U Varaždinu je održan prvi tečaj Gospodarenje energijom u zgradama (GEZ) za zaposlenike koji su direktno uključeni u tehničko održavanje zgrada u vlasništvu i pod upravom Županije, dakle domarima i drugom tehničkom osoblju.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Prilikom pranja rublja, vodite računa o tome kako je energetski efikasnije pranje punog bubnja te odaberite program s najnižom temperaturom vode dostatnom da rublje bude kvalitetno oprano.