Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Otvoren EE info ured Grada Nina

Nin, 19. srpnja 2010.

U prostorima Gradske uprave Grada Nina danas je otvoren EE info ured namjenjen besplatnom informiranju građana.

više

Energetska povelja u Novalji

Novalja, 30. lipnja 2010.

U Gradskoj vijećnici u Novalji održana je uvodna radionica o SGE projektu te radionica o registru zgrada te se  tom prigodom uručila i Energetska povelja gradonačelniku.

više

Prezentirana energetska studija KB Merkur

Zagreb, 15. lipnja 2010.

U prostorima KB Merkur u Zagrebu, održana je prezentacija energetske studije. Uvodno predstavljanje održala je voditeljica programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red dr.sc. Vlasta Zanki, a prezentaciju prof. Pavković s Tehničkog fakulteta u Rijeci, institucije koja je izradila energetsku studiju. Prezentaciji su prisustvovali ravnatelj bolnice, tehnička služba i glavne sestre svih odjela bolnice. Tom prilikom najavljena je i edukativna radionica Zeleni ured za sve zaposlenike, koja je planirana za rujan. 

više

I u Splitu predstavljen projekt: Javne usluge - distribucija i opskrba električnom energijom

Split, 14. lipnja 2010.

Nastavno na Rijeku, Osijek i Zagreb, i u Splitu je održana prezentacija projekta Javne usluge - distribucija i opskrba električnom energijom, koji Savez udruga za zaštitu potrošača Hrvatske provodi u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva te Programom Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) u Hrvatskoj, odnosno projektom Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

više

ISGE edukacijska radionica za zaposlenike Grada Nina

Nin, 11. lipnja 2010.

Edukacijska radionica za osoblje objekata u vlasništvu Grada Nina, održana je simbolično na Svjetski dan zaštite okoliša, u prostorijama OŠ Petra Zoranića, Nin. Zaposlenicima Grada Nina, prezentirane su mjere i prijedlozi kako svoju kuću učiniti energetski efikasnom, na koji način uštedjeti na režijskim troškovima. Jelena Atlić McColgan, voditeljica projekata EE u zgradarstvu, pored mjera i niza savjeta za gospodarenje energijom u zgradarstvu, predstavila je i trenutačni status Grada Nina u provođenju projekta SGE.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Koristite električne grijače za vodu i to one s automatskim isključivanjem, jer je zagrijavanje vode brže i učinkovitije od zagrijavanja u posudi na električnom štednjaku.