Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
U Sisku održana radionica o solarnim sustavima

U Sisku održana radionica o solarnim sustavima

Sisak, 29. siječnja 2008.

U velikoj vijećnici Grada Siska održana je treća u nizu radionica organizirana od strane Ureda za gospodarenje energijom Grada Siska. Na radionici su zainteresiranim građanima prezentirane mogućnosti iskorištavanja sunca za proizvodnju toplinske i električne energije u zgradarstvu.

više

Prva sjednica Vijeća projekta o strategiji energetskog razvitka RH

16. siječnja 2008.

Održana je prva sjednica Vijeća projekta Izrada nacrta strategije energetskog razvitka Republike Hrvatske i prijedloga programa provedbe strategije energetskog razvitka. Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva je, u suradnji s Programom Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP), pokrenulo ovaj projekt, a prilagodba i nadogradnja Strategije energetskog razvitka Republike Hrvatske obuhvatiti će desetogodišnje razdoblje 2008.-2018. s projekcijom do 2030. godine.

više
 Grad Rijeka potpisat će _Pismo namjere_ s UNDP-om

Grad Rijeka potpisat će Pismo namjere s UNDP-om

Rijeka, 11. siječnja 2008.

Predstavnici UNDP-a i gradonačelnik grada Rijeke, g. Obersnel, održali su 11. siječnja 2008. godine u Rijeci, sastanak na kojem je dogovoreno potpisivanje Pisma namjere o provedbi projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama Republike Hrvatske.

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Prilikom izbora pećnice, birajte one s ventilatorom jer su energetski učinkovitije te su u mogućnosti uštedjeti od 10-15% energije.