Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 
 Na _Energetsku povelju_ stavljaju se posljednji potpisi

Na Energetsku povelju stavljaju se posljednji potpisi

Makarska, 18. prosinca 2008.

Nakon godinu dana, potpisivanje Energetske povelje gradonačelnika i župana Republike Hrvatske privodi se kraju. Svojim današnjim potpisom, Marko Ožić Bebek, gradonačelnik grada Makarske, obilježio je kraj potpisivanja Energetske povelje na području Dalmacije, a do danas su je potpisala 124 grada i 20  županija.

više
U Splitu održana radionica o osnivanju registra zgrada

U Splitu održana radionica o osnivanju registra zgrada

Split, 11. prosinca 2008.

Danas je u sklopu SGE projekta u Velikoj vijećnici Grada Splita održana radionica o osnivanju registra javnih objekata Grada, namjenjena ravnateljima objekata u vlasništvu Grada Splita te zgrada financiranih iz njihovih proračuna.

više
Završen peti Tečaj za energetske savjetnike

Završen peti Tečaj za energetske savjetnike

Zagreb, 9. prosinca 2008.

Završetkom drugog dvodnevnog dijela, danas je završen je peti po redu Tečaj za energetske savjetnike. Na petom tečaju, 24 polaznika uspješno je položilo ispit te dobilo Uvjerenje o pohađanom i uspješno položenom Tečaju. Sljedeći tečaj bit će održan od 19. do 21. siječnja.

više
Osječko-baranjska županija potpisala _Pismo namjere_

Osječko-baranjska županija potpisala Pismo namjere

Osijek, 13. studenog 2008.

Agencija za razvoj Osječko-baranjske županije bila je danas domaćin potpisivanja Pisma namjere kojim Osječko-baranjska županija aktivno pristupa provođenju projekta Sustavnog gospodarenja energijom u gradovima i županijamaPismo namjere potpisali su zamjenik župana OBŽ-a, Pavo Šarčević i Zoran Morvaj, voditelj projekta Poticanja energetske efikasnosti u Hrvatskoj

više
Edukacijska radionica u Sisku o razdjelnicima topline i vode

Edukacijska radionica u Sisku o razdjelnicima topline i vode

Sisak, 29. listopada 2008.

U Gradskoj vijećnici Grada Siska danas je održana još jedna edukacijska radionice na temu uštede energije u zgradarstvu. Prva radionica u novoj sezoni pod nazivom Plaćate li i Vi račune svojih susjeda? upoznala je zainteresirane građane s mogućnostima pravedne raspodjele utroška energije za grijanje i vodu. 

više
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Hladnjaci troše oko 15% el. energije u kućanstvu, stoga pri kupnji odaberite onaj koji kapacitetom odgovara potrebama vašeg kućanstva.