Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Druga ISGE radionica za Koprivničko-križevačku županiju

Druga ISGE radionica za Koprivničko-križevačku županiju

U prostorijama PORA-e danas je održana druga edukativna radionica za odgovorne osobe korisnike ISGE sustava Koprivničko-križevačke županije na temu ISGE kao alat za provjeru točnosti unosa mjesečnih računa i očitanja energenata i vode. Radionica je provedena interaktivno te se svaki polaznik radionice putem računala mogao prijaviti u ISGE te otvoriti objekt/e za koje kao odgovorna osoba vrši unos mjesečnih računa za energiju i vodu. Radionicu je vodio Miljenko Vuković, regionalni SGE asistent, a prisustvovalo je 9 korisnika ISGE sustava i voditelj županijskog EE ureda Radovan List.

Predavanjem se obuhvatila problematika najčešćih grešaka koje su do sada uočene kod unosa mjesečnih računa i očitanja u ISGE, a s ciljem ukazivanja na iste, kako osobe zadužene za ISGE na objektima u potpunosti mogle preuzeti obvezu redovitog unosa računa i očitanja u ISGE.

/assets/images/post/1149/list/thumb/P3260010.JPG

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Energija za proizvodnju i pakiranje te metan koji nastaje na odlagalištima otpada doprinose emisiji stakleničkih plinova u atmosferu, stoga sortirajte otpad, odlažite ga na predviđena odlagališta i kupujte veća pakiranja proizvoda.