Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

ISGE I radionica za EE tim u Novalji

ISGE I radionica za EE tim u Novalji

U sklopu provedbe SGE projekta danas je u Novalji održana ISGE edukacijska radionica za EE tim Grada Novalje. Grad Novalja je rijedak primjer gradova koji ažurno na tjednoj razini unose podatke te prate potrošnju energije i vode kroz ISGE.

Cilj radionice je predstavljanje Informacijskog sustava za gospodarenje energijom (ISGE) u zgradarstvu i edukacija EE tima o načinu korištenja sustava. Na radionici su educirane dvije članice EE tima, Gordana Vuković, voditeljica i Romana Semenčić, suradnica EE tima, kojima je prezentirano novo sučelje te upotreba osnovnih funkcija ISGE-a koje analiziraju potrošnju energije u gradovima i županijama.

Na temelju analiza izdvojit će se kritični objekti u koje će se pasivnim i aktivnim mjerama ulagati i time nastaviti sa sustavnim gospodarenjem energije i vode te u konačnici smanjiti sveukupni troškovi za potrošnju energije i vode. Radionicu su održale Lana Hudetz i Jelena Atlić McColgan.

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Isključite računalo kad ga ne koristite jer ćete time produljiti životni vijek komponenti i uštedjeti energiju, bez da dodatno opterećujete računalo. Screen saveri ne štede energiju, već samo ekran!