Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

ISGE radionica za matuljski EE tim

ISGE radionica za matuljski EE tim

Održana je ISGE edukacijska radionica za korisnike objekata Općine Matulji, čime je educiran općinski EE tim odnosno korisnici koji će pratiti mjesečnu i tjednu potrošnju na 9 objekata. Općina Matulji prva je od tri općine (Matulji,Viškovo,Kostrena) koje su počele sa provedbom SGE projekta odnosno korištenjem ISGE sustava nakon potpisivanja Pisma namjere s UNDP-om.

Tehnički administrator Siniša Krunić prisutnima je pojasnio ulogu i funkcionalnosti Informacijskog sustava za gospodarenje energijom (ISGE), dok je Sanjin Lukarić, asistent na projektu, prisutnima pojasnio način unosa mjesečnih računa u sustav. Tijekom edukacije, Siniša Krunić je ukazao na propuste u dosadašnjem gospodarenju energentima u objektima te naglasio kako se daljnjom suradnjom očekuje napredak u uštedi energije i njenom efikasnom korištenju.

 
image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Isključite računalo kad ga ne koristite jer ćete time produljiti životni vijek komponenti i uštedjeti energiju, bez da dodatno opterećujete računalo. Screen saveri ne štede energiju, već samo ekran!