Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Napredna ISGE radionica za riječki EE tim

Napredna ISGE radionica za riječki EE tim

Danas je za EE tim Grada Rijeke održana napredna edukacijska radionica o radu u Informacijskom sustavu za gospodarenje energijom (ISGE) na kojoj su bile prisutne četiri osobe. Siniša Krunić, tehnički administrator, prisutnima je pojasnio ulogu napredne analize te funkcionalnosti ISGE sustava na primjeru konkretnih ušteda u objektima u vlasništvu ili na korištenju Grada Rijeke.

Ured za gospodarenje energijom (EE ured) Grada Rijeke odnosno EE tim osnovan je u sklopu provedbe SGE projekta i ima za zadatak kontrolirati i analizirati potrošnju energije u objektima u vlasništvu i na korištenju Grada te planirati projekte povećanjaa energetske efikasnosti. EE tim redovito prati i kontrolira upis računa i očitanja mjerila pojedinih energenata u objektima Grada, a ujedno je i podrška krajnjim korisnicima zgrada koji podatke unose u ISGE sustav. 

 

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Isključite grijaće tijelo par minuta prije nego što mislite da će jelo biti gotovo, jer će grijaće tijelo zadržati visoku temperaturu, a hrana će se nastaviti kuhati.