Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Održano pet od osam ISGE radionica za PGŽ

Održano pet od osam ISGE radionica za PGŽ

SGE tim Rijeka je započeo s provođenjem ISGE radionica za krajnje korisnike objekata kojima je vlasnik Primorsko-goranska županija. Radionice se provode u suradnji sa ravnateljem Igorom Maračem i Tehničkom školom za strojarstvo i brodogradnju u Rijeci. Svaku radionicu polazi do osam osoba koje je ravnatelj zadužio za ISGE.

Na taj je način individualiziran rad s polaznicima, obzirom da radionicu vode dvoje asistenata na projektu - Anja Kolacio i Siniša Krunić. Na početku svake radionice, koordinatorica Anita Klanac uvodno upoznaje polaznike sa SGE projektom te s njihovom ulogom u ostvarenju ciljeva SGE-a. Tehnički asistenti objašnjavaju principe ISGE-a, očitavanje potrošnje te unosa potrošnje u ISGE. Zajedno s polaznicima unose potrošnju za energente za 2011. godinu.

SGE tim Rijeka provodi dvije do tri radionice tjedno (ovisno o dostupnosti informatičke učionice) a do sada je održano ukupno pet radionica. 

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Ugradnjom sobnog termostata, moguće je smanjiti troškove grijanja za 7-15 %. Programirajte termostat tako da noću ili dok ste izvan kuće temperaturu postavite na nižu vrijednost.