Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Radionica za odgovorne osobe u Ministarstvu pravosuđa u Rijeci

Radionica za odgovorne osobe u Ministarstvu pravosuđa u Rijeci

U sklopu programa Vlade RH Dovesti svoju kuću u red održana je informativno-edukativna radionica u Rijeci za odgovorne osobe sa sudova unutar Ministarstva pravosuđa RH. Na radionici je sudjelovalo ukupno 26 sudionika. Uvodnu radionicu u Rijeci otvorio je pozdravnim govorom Tihomir Kralj, tajnik ministarstva unutar Ministarstva pravosuđa.

Voditeljica programa Vlade RH dr.sc. Vlasta Zanki predstavila je sudionicima radionice program uz naglasak na nužnost uspostave sustavnog gospodarenja energijom. O uspostavi Središnjeg registra zgrada i računalnom programu Informacijski sustav za gospodarenje energijom (ISGE) govorio je Dean Smolar koordinator na programu. Ministarstvo pravosuđa u Rijeci je jako dobro prihvatilo sve informacije na radionici, te mogućnost značajnog smanjenja troškova za energente i vodu uslijed primjene mjera energetske efikasnosti.

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Instalacijom jednozonske regulacije sustava grijanja moguće je postići uštede od oko 30%, dok je instalacijom višezonske termičke regulacije moguće postići i do 40% ušteda.