Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

U Bjelovaru otvoren Ured za gospodarenje energijom i EE Info centar

U Bjelovaru otvoren Ured za gospodarenje energijom i EE Info centar

Danas je u Bjelovaru u okviru provođenja SGE projekta otvoren gradski Ured za gospodarenje energijom (EE ured) Info centar za energetsku efikasnost (EE Info centar) namijenjen informiranju građana o mogućnostima uštede energije u svojim domovima. EE ured i EE info centar otvoreni su u suradnji Grada Bjelovara i Poslovnog parka Bjelovar. 

Tom prigodom je u Gradu Bjelovaru održana prezentacija projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama u Republici Hrvatskoj, a prisutnima se uvodnim riječima obratio gradonačelnik grada Bjelovara, Antun Korušec. O provedbi projekta u Bjelovaru govorio je predstavnik Poslovnog parka Bjelovar, Željko Roksandić zadužen za energetsku efikasnost. Informacijski sustav za gospodarenje energijom (ISGE) predstavio je voditelj projekta tvrtke Ekonerg Krešimir Brckan, nakon čega je uslijedila projekcija filma „Moj EE grad".

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Travnjak zalijevajte samo kada je potrebno, a za zalijevanje većih površina trave koristite raspršivače. Imate li obiteljsku kuću, prikupljajte kišnicu koju ćete koristiti za zalijevanje cvijeća, pranje auta i sl.