Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj

 
   
 
 

Vodnjanu uručena Energetska povelja te održana ISGE radionica

Vodnjanu uručena _Energetska povelja_ te održana ISGE radionica

U prostorijama Gradske uprave grada Vodnjana, danas je koordinatorica SGE projekta za područje Kvarnera i Istre, Anita Klanac svečano uručila primjerak Energetske povelje gradonačelniku Vodnjana Klaudiu Vitasoviću. Potpisivanjem Pisma namjere, započeta je suradnja između grada Vodnjana-Dignano i projekta Sustavno gospodarenje energijom u gradovima i županijama (SGE) kojeg provodi UNDP te je donesena odluka o osnivanju gradskog EE tima. EE tim će izvršavati sve potrebne aktivnosti kako bi se projekt uspješno implementirao na području grada Vodnjana-Dignano.

Nakon uručenja povelje, održana je i ISGE radionica za krajnje korisnike na kojoj je prisustvovao EE tim grada i 4 krajnja korisnika koje će unositi mjesečne račune i tjedna očitanja za 14 objekata u vlasništvu grada Vodnjana.

Administratorica ISGE sustava Anja Kolacio, prisutnima je pojasnila i pokazala mogućnosti, funkciju, ulogu i prednosti Informacijskog sustava za gospodarenje energijom. Uz pomoć asistenta na projektu Tomislava Jergovića, prisutne su naučili unositi sve potrebne podatke u ISGE sustav, kako se njime služiti te kako iz njega izvući podatke koji su im potrebni.

 

 

image
0800 200 170
Besplatni info-telefon
(radnim danom 9-15 sati)
image
Zelena knjižnica
energetske efikasnosti
Zeek obuhvaća publikacije objavljene u sklopu provedbe EE projekta
Gašpar Energetić savjetuje
  • Stara računala ne bacajte s kućnim otpadom jer sadrže teške metale i olovo. Predajte ih tvrtkama koje prerađuju elektronički otpad.